Μαθήματα Α'βοηθειών απο τον Σύλλογο Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων

Ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων ανακοινώνει με χαρά την συνεργασία του με τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές (https://kidssavelives.gr/).

 

Το τελευταίο διάστημα ο Οργανισμός έχει δημιουργήσει μία εφαρμογή (App) με την ονομασία iSAVElives, σε συνεργασία με τη Microsoft.

 

Η εφαρμογή θα δοθεί δωρεάν σε όσα μέλη μας επιθυμούν μαζί με δωρεάν posters με οδηγίες Πρώτων Βοηθειών, πρόσβαση σε 60 εκπαιδευτικά videos και ένα webinar 3μιση ωρών που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 18:00 - 21:30, για να μάθουν όλη τη θεωρία γύρω από την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

 

Στο τέλος αυτού του απαιτητικού webinar υπάρχει δυνατότητα αυτοαξιολογησης και χορήγηση βεβαίωσης συμμετοχής.

 

Καθώς οι Νέοι μας τους καλοκαιρινούς μήνες επιστρέφουν στα νησιά μας, ιδιαίτερα στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου που δε διαθέτουν επάξια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (Κάσο, Χάλκη, Τήλο, Αγαθονήσι κ.α.), αυτό το σεμινάριο πρώτων βοηθειών θα βοηθήσει ώστε σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη να χορηγηθούν οι απαραίτητες βοήθειες.

 

Σε δεύτερο χρόνο, από Σεπτέμβριο θα οργανωθούν σε συνεργασία με τον Οργανισμό και άλλα projects εκπαίδευσης στη Δωδεκανησιακή Εστία, πιστοποιησης, τοποθέτησης απινιδωτών και οργάνωσης των κοινοτήτων των νησιών της Δωδεκανήσου μας με μαθήματα και σε κάποια από αυτά.

 

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και ΠΑΙΔΙΑ, ιδανικά άνω των 10-12 ετών, εφόσον το επιθυμούν οι κηδεμόνες τους και ανήκουν σε οικογένειες μελών και φίλων του ΣΑΔΝ.

 

Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει να επικοινωνήσει με μήνυμα στη σελίδα του ΣΑΔΝ ή στο sapdneon@gmail.com έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώστε να σταλεί το υλικό και η δωρεάν πρόσβαση στο webinar.

 

Το Δ.Σ. του ΣΑΔΝ.

 

--
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...