Μίκα Ιατρίδη: Καταργείται η ΔΟΥ Λέρου - Η Τρόικα "γράφει" τη νησιωτικότητα στα παλαιότερα των υποδημάτων της...

Μίκα Ιατρίδη: «Η ΔΟΥ Λέρου καταργείται. Τελικά, λαϊκιστές είναι αυτοί που επικαλούνται τη νησιωτικότητα και μετά με την στήριξη τους στην κυβέρνηση, καταργούν όλες τις δημόσιες δομές των ακριτικών νησιών».

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, παρευρέθη στη σημερινή συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με το Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, σχετικά με την κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου. Μετά το τέλος της συνάντησης, η Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Οι ΔΟΥ των μικρών νησιών του Αιγαίου – μεταξύ αυτών και της Λέρου – καταργούνται. Παρά τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα των ίδιων των εφοριακών, αλλά και των Δήμων και των λοιπών κοινωνικών φορέων, η απάντηση του Υπουργείου ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Οι περισσότερες νησιωτικές ΔΟΥ θα καταργηθούν, γιατί αυτό επιβάλλουν η Τρόικα και το Μνημόνιο. Τουλάχιστον, ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας, ήταν ειλικρινής.

Είναι προφανές, ότι η Τρόικα «γράφει» τη νησιωτικότητα, τη ρήτρα νησιωτικότητας και τις επιτροπές νησιωτικότητας, στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Απλά, δεν τους νοιάζουν τα ακριτικά νησιά, δεν τους ενδιαφέρει το πώς θα ζήσουν οι ακρίτες νησιώτες.

Μετά τη συνάντηση αυτή, αποδεικνύεται και κάτι άλλο. Ότι, πραγματικοί λαϊκιστές, είναι αυτοί που συνεχίζουν και επικαλούνται τη νησιωτικότητα, προκειμένου να κοροϊδέψουν τους νησιώτες που τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους πριν ένα χρόνο και την ίδια στιγμή με τη στήριξη τους στην κυβέρνηση, καταργούν όλες τις βασικές δημόσιες δομές, των ακριτικών νησιών».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...