Μίκα Ιατρίδη: «Με την αύξηση των πιστώσεων κατά 45% για τις άγονες γραμμές το Υπουργείο Ναυτιλίας είναι στην πράξη δίπλα στους νησιώτες με στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο των νησιών μας»

Μίκα Ιατρίδη: «Με την αύξηση των πιστώσεων κατά 45% για τις άγονες γραμμές το Υπουργείο Ναυτιλίας είναι στην πράξη δίπλα στους νησιώτες με στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο των νησιών μας».

-Η αναστολή και παράταση της κατεδάφισης κατά δύο χρόνια των κατασκευών που υλοποιήθηκαν χωρίς άδεια σε χώρους ευθύνης των λιμενικών φορέων, η αναστολή της αναγκαστικής είσπραξης των προστίμων για τις κατασκευές αυτές, η περαιτέρω ανάπτυξη της ΑΕΝ Καλύμνου, με τον καθορισμό οργανικής σύνθεσης και την προοπτική δημιουργίας τμήματος Μηχανικών, η βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Χάλκης, τόσο με τον Πειραιά, όσο και η πιθανότητα επιπλέον στήριξης της σύνδεσης με τη Ρόδο, ήταν τα θέματα που συζήτησε με τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

 

Περεταίρω συζητήθηκε και η αξιοποίηση των νέων, αυξημένων κατά 45%, πιστώσεων για τις άγονες γραμμές και η ενίσχυση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

 

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε: «Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Πλακιωτάκη. Ο Υπουργός Ναυτιλίας, νησιώτης και ο ίδιος, και συνολικά η κυβέρνηση, είναι δίπλα στους νησιώτες, για αυτό και μελετώνται τα μέτρα αντιμετώπισης των ζητημάτων που τέθηκαν στη συνάντηση».

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...