Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού για τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες  Εξετάσεις

Ρόδος  15.0620-Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού για τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες  Εξετάσεις

 Η σημερινή πρώτη ημέρα είναι στη ουσία η αρχή του αγώνα για όλους τους υποψηφίους που μετέχουν, στις Πανελλήνιες εξετάσεις, διεκδικώντας μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Είναι η πρώτη μάχη  αλλά όχι και η τελευταία . Είναι ένας μόνο από τους σημαντικούς αγώνες που θα κληθούν να δώσουν  στη ζωή τους.

Αυτή την πρώτη μάχη πρέπει να τη δώσουν με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα. Χωρίς πανικό αλλά με ψυχραιμία ,με εφόδιο τις γνώσεις  που απέκτησαν, να διαγωνιστούν σε όλα τα μαθήματα.

Να αγωνιστούν με  όλες τις δυνάμεις, για τη δικαίωση που είναι η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Ακόμη και αν δεν πετύχουν να γνωρίζουν, πως  στη  ζωή θα τους δοθούν άπειρες ευκαιρίες για νέες  μάχες και αγώνες. 

Πρέπει όλοι να θυμούνται, πως ήδη έχουν πετύχει μια νίκη γιατί έφθασαν  στην τελική ευθεία  δηλαδή στις Πανελλήνιες εξετάσεις κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες έχοντας βιώσει, μια πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή της πανδημίας.  Τους συγχαίρουμε για αυτό τον αγώνα και  την επιμονή τους. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις !

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...