Μήνυμα του δημάρχου Ρόδου προς τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Για άλλη μία χρονιά οι νέοι και οι νέες της Ρόδου αποδείξατε ότι έχετε τη δύναμη, τη δυνατότητα και τη θέληση να φτιάξετε ένα καλύτερο μέλλον. Για εσάς, για τη Ρόδο, για την Ελλάδα.

Τα χρόνια που διανύουμε είναι πολύ δύσκολα. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τότε που ξέσπασε η μεγάλη οικονομική κρίση, η χώρα είναι βυθισμένη σε μια πρωτοφανή ύφεση που επηρεάζει όλους τους Έλληνες. Σε αυτά τα πέντε δύσκολα χρόνια κάνατε τις γυμνασιακές και τις λυκειακές σπουδές σας και καταφέρατε να κατακτήσετε με το σπαθί σας αυτό το πρώτο βήμα προς το καλύτερο μέλλον που οραματίζεστε και που όλοι εμείς σας το ευχόμαστε. Επιτρέψτε μου λοιπόν να ενώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου μαζί με εκείνα των δικών σας και των φίλων σας και να σας ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και να στέφονται πάντα με την ίδια επιτυχία οι προσπάθειές σας από δω και πέρα, τόσο για το πτυχίο σας και τις ενδεχόμενες μεταπτυχιακές σπουδές σας, όσο και για την παραπέρα πορεία σας στη ζωή.

Μια πορεία που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη από αυτή που χαράξαμε εμείς. Γιατί πιστεύω στη δύναμη και τη θέλησή σας και ξέρω ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα καλύτερο αύριο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Με φωτογραφίες εξαιρετικές, όπως πάντα,  ο Βασίλης Καυμένακης απεικονίζει δυστυχώς την...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...