Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη

για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

- Το Πολυτεχνείο, 49 χρόνια μετά, παραμένει ένα διαχρονικό σύμβολο του αγώνα των νέων ανθρώπων για τα όνειρά τους και το δικαίωμα στη ζωή. Γι’ αυτό και τιμή στη μνήμη αυτού του ιστορικού γεγονότος δεν είναι η παθητική αναπαραγωγή των στερεοτύπων του χθες αλλά η ενεργητική προσπάθεια για την ανταπόκριση στα σύγχρονα αιτήματα  της σημερινής νέας γενιάς. Για ένα καλύτερο φυσικό περιβάλλον. Για ποιοτική εκπαίδευση. Για ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Για το δικαίωμα να μπορούν να χτίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια στον τόπο τους και να μην χρειάζεται να μεταναστεύσουν. 

Ως Δημοτική Αρχή αφουγκραζόμαστε καθημερινά αυτά τα αιτήματα και είμαστε σταθερά στο πλευρό των νέων της Ρόδου μας. Με διαρκή μέριμνα για τα σχολεία μας και τις αθλητικές υποδομές μας. Με συνεχείς δράσεις για τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Με άοκνες προσπάθειες για την τοπική ανάπτυξη που θα διαχέει τα οφέλη της σε όλους και κυρίως στους νέους μας. Με πρωτοβουλίες για την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό ώστε να δημιουργούμαι συνεχώς δυνατότητες για να αξιοποιηθούν οι δεξιότητες και τα ταλέντα των νέων Ροδιτών.

Τιμή στο παρελθόν είναι να μας εμπνέει για το μέλλον. Χωρίς να συμβιβαζόμαστε με το λίγο και το μέτριο. Διεκδικώντας πάντα το καλύτερο που αξίζουν τα νιάτα του νησιού μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...
Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη Μετά τη σημερινή συνεδρίαση...
Μανώλης Σαββής: Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή πορείας και ανατροπή στο δήμο Ρόδου - Λίγες ...
Σάββας  Διακοσταματίου: Ήρθε η ώρα ο δήμος Ρόδου να περάσει σε συνεργατικές διοικήσεις - “...