Μήνυμα Βάιου Καλοπήτα για την 3η Σεπτέμβρη: Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί μονόδρομο

Μήνυμα Βάιου Καλοπήτα για την 3η Σεπτέμβρη: Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί μονόδρομο

-  Η προσφορά του ΠΑΣΟΚ στη δημόσια ζωή του τόπου, στην πρόοδο της κοινωνίας και στην εθνική ανεξαρτησία είναι σύμφυτη με την πορεία της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Στα σαράντα επτά έτη ιστορίας του, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και το έμβλημά του έγιναν σύμβολα της λαϊκής κυριαρχίας, της ελευθερίας και της ισότητας.
 

   Οι ηγετικές προσωπικότητες και τα στελέχη του κόμματος απαρτίζουν τις Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης από το 1981 μέχρι και σήμερα. Και αυτό δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ, οι αξίες της Σοσιαλδημοκρατίας και οι προτάσεις του προοδευτικού πολιτικού χώρου είναι απαραίτητα για την λειτουργία της κοινωνίας μας.
 

   Παρά τις προσπάθειες όσων αλλοιώνουν την πολιτική , το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα δεν θα καταντήσει μια ιστορική φιγούρα της ποπ κουλτούρας. Το Κίνημα των αγώνων, των ανατροπών, της Δημοκρατίας, της εθνικής ενότητας, της ελπίδας, της ισότητας, του λαού και της προόδου θα πρωταγωνιστήσει ξανά στη ζωή του τόπου. Και η εκ νέου ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ αποτελεί μονόδρομο για τη σωτηρία της χώρας και των επόμενων γενιών.
 

   Οι προκλήσεις του μέλλοντος απαιτούν έναν ισχυρό και δυναμικό προοδευτικό χώρο. Και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και θα το δυναμώσουμε μαζί. Απέναντι στον λαϊκισμό, τον μηδενισμό, τις παροχολογίες και τη συντήρηση. Σαράντα επτά χρόνια... και ακόμα βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής.
 

Χρόνια Πολλά, Χρόνια ΠΑΣΟΚ.

"Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου."
#pasok47

Βάιος Καλοπήτας – Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...