Μέσα στον Οκτώβριο ανακοινώνει ο Αριστοτέλης Παυλίδης την υποψηφιότητα του;

Πλησίστιος ο Τέλης για το Δήμο της Κω
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΒτΚ», την άλλη εβδομάδα εισάγεται στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών, με τις νέες διατάξεις που θα αφορούν τον τρόπο που θα γίνουν τον Μάιο οι Αυτοδιοικητικές εκλογές.

 Η ψήφιση του νέου νόμου είναι βέβαιον ότι θα σηματοδοτήσει και τη διαδικασία σχηματισμού των σχημάτων – παρατάξεων, αλλά και μεμονωμένων ενδεχομένως υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

 Σ’ ότι αφορά την περιοχή μας, η ψήφιση του Νόμου θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό των υποψηφίων δημάρχων, που σήμερα έχουν από ένα ερωτηματικό δίπλα στο όνομά τους και αφορούν τον Δήμαρχο κ. Καΐσερλη, τον πρώην Υπ. Αιγαίου κ. Παυλίδη, τον συν. δημοσιογράφο Δ. Χόνδρο και κάθε άλλον που ήθελε προκύψει, όπως π.χ. από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ εάν και όσο δεν συμπράξει με τη «Συμπαράταξη», που σίγουρα θα έχει και πάλι το δικό της αυτόνομο ψηφοδέλτιο. Το ίδιο ισχύει και με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, με την κ. Μακρή (πιθανότατα και πάλι) επικεφαλής.

·         Ερωτηματικό όμως μπαίνει και στην περίπτωση της «Ανθρώπινης Κω» του κ. Αλκ. Χατζηνικολάου, που συνεχίζει να τηρεί «σιγή ασυρμάτου» και να μην είναι γνωστό εάν θα μπει ξανά στη μάχη και με ποιον επικεφαλής (π.χ. τον κ. Γιάννη Κρητικό).

·         Σ’ ότι αφορά τους κ. Παυλίδη και Χόνδρο, ο νέος νόμος είναι βέβαιον ότι θα σηματοδοτήσει την επίσημη ανακοίνωση της καθόδου τους στις εκλογές, αφού και οι δυο έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες διερευνητικές διαδικασίες και βρήκαν γόνιμο έδαφος, οπότε και θα προχωρήσουν.
1 σχόλια

    ΦΙΛΟΣ: Σήμερα (15:36) Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ; Απάντησέ του

το ΒΗΜΑ της ΚΩ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...