Μέσα σε βαθιά οδύνη το "τελευταίο αντίο" στο Βασίλη Σταυριανό

Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο αντίο" στο Βασίλη Σταυριανό, τον επι σειρά ετών κοινοτάρχη και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο Βασίλης έφυγε ξαφνικά, χωρίς καλά καλά να το συνειδητοποιήσουν οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλου. Η γυναίκα του Εφη Σταυριανού, οι κόρες του Βιβή και Δήμητρα, οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι του ήταν εκεί, δίπλα του, για τελευταία φορά. Μεγάλη η διαδρομή του Βασίλη, στην Αυτοδιοίκηση, στη πολιτική, στη κοινωνία, σε όλα τα δρώμενα του τόπου.

Εκεί ήταν ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης που αποχαιρέτισε τον πρόεδρο της Κοινότητας Παραδεισίου αλλά και το φίλο του όπως είπε, οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Νεκτάριος Σαντορινιός, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, ο πρωην δήμαρχος Νότιας Ρόδου Μανώλης Σαββής, η Ευαγγελία Παναή που ήταν μαζι του στο κοινοτικό συμβούλιο το 1991 ως αντιπρόεδρος, τα μέλη της τοπικής κοινότητας Παραδεισίου και πολλοί άλλοι. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ με επικεφλαής τον επι σειρά Γραμματέα της Ν.Ε και τως δήμαρχο Ροδίων Γιώργο Γιαννόπουλο που εκ μέρους των, τον αποχαιρέτισε με ένα λόγο συγκινησιακό. Ο Βασίλης Σταυριανός υπήρξε για αρκετά χρόνια και αυτός γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ. Ήταν εκεί ο τέως περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, οι τέως βουλευτές Βασίλης Παπανικόλας και Νίκος Ζωιδης, ο τέως δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο Γιάννης Τσιγάρος, ο Τάσος Διάκος, ο Μιχάλης Νικολάιδης, ο Σταύρος Φλαμπουριάρης και άλλοι.

Επικήδειους εκφώνησαν εκτός από τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο Μητροπολίτης Κύριλλος, ο δήμαρχος Ρόδου Αντωνης Καμπουράκης, ο αντιδήμαρχος Τάσος Σπανός, εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας και ο παπάς της ενορίας. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

O πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πετάει ξανά το γάντι στον πρόεδρο του ΟΠΡΟΤΟΥΡ και τον...
Top Chef στον διαγωνισμό του τηλεοπτικού Skai αναδείχτηκε χθες το βράδυ η Ροδίτισσα Ειρήνη...
Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Ο...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...