ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου: Τα σύμβολα της Ρόδου αποκαθηλώνονται!!!Μετά τα ελάφια σειρά παίρνει το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου
- Τα σύμβολα της Ρόδου αποκαθηλώνονται!!!Μετά τα ελάφια σειρά παίρνει το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

- Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στους Ροδίτες η αποκάλυψη της προέδρου των νοσοκομειακών ιατρών κ.Πολύμνιας Γαλανού για έγγραφο που εστάλλει από την Διεύθυνση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου από τον εκπρόσωπο της Μητσοτάκης Α.Ε. κ.Χρήστο Ροιλο με το οποίο δίνει την δυνατότητα στις κλινικές του νοσοκομείου μας τις μέρες που εφημερύουν να μεταφέρουν τους ασθενείς στην ιδιωτική κλινική ώστε να τους χειρουργούν εκεί.

 

Η Μητσοτάκης Α.Ε. που συνειδιτά απαξιώνει το νοσοκομείο μας και δεν προβαίνει στις απαραίτητες προσλήψεις ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια το νοσοκομείο μας προχωράει το σχέδιο των εντολοδόχων κλινικαρχών της ώστε να προχωρήσει σιγά σιγά το σχέδιο ιδιωτικοποίησης το δημόσιου συστήματος υγείας.

 

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό που δουλεύοντας ασταμάτητα και κρατάει ακόμα όρθιο το νοσοκομείο μας,και ευελπιστούμε πως δεν θα υλοποιήσουν αυτή την απόφαση.Σε περίπτωση που κάποιοι εφαρμόσουν την απόφαση και πραγματοποιήσουν χειρουργικές επεμβάσεις στην ιδιωτική κλινική για το ΜέΡΑ25 θα καταταγούν ως συναίτεροι της Μητσοτάκης Α.Ε. και των ενtελοδόχων κλινικαρχών τους.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...