ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου: Με αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή τα εγκαίνια της γέφυρας Κρεμαστής στοίχισαν 29.760 ευρώ!!!!

ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου
ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ 29760 ΕΥΡΩ!!!

 

Ένα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε επιτέλους στο νησί μας που θα διευκολύνει την μετακίνηση των ροδιτών και θα μειώσει σημαντικά το κόστος της μετακίνησης την δυτική πλευρά του νησιού μας.

Να θυμίσουμε ότι για την γέφυρα της Κρεμαστής είχαμε υποβάλλει σχετική ερώτηση ως ΜέΡΑ25 στην Βουλή των Ελλήνων.

 

Μετά από 7 χρόνια επιτέλους η δια πλάτυνση της γέφυρας παραδόθηκε στους ροδίτες, μιας και το 2014 η προηγούμενη περιφερειακή αρχή είχε δημοπρατήσει την κατασκευή νέας γέφυρας όπου είχε εγκατασταθεί και εργολάβος αλλά για κάποιες ελλείψεις που είχε το νέο έργο η περιφερειακή αρχή σταμάτησε την εργολαβία.

 

Και ερχόμαστε στο 2022 όπου η περιφερειακή αρχή πραγματοποίησε τα εγκαίνια ξοδεύοντας για τα αυτονόητα 29760 ευρώ, σε μια φιέστα που είχε άρωμα εκλογών όπου παρέλασαν κυβερνητικά στελέχη και πολλά μέλη του περιφερειακού συμβουλίου από άλλες περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας μας.

 

Σε μια περίοδο που οι πολίτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους λόγω της αύξησης της ηλεκτρικής ενέργειας και των ειδών πρώτης ανάγκης, η περιφερειακή αρχή με απύθμενο θράσος να ξοδεύει 29760 ευρώ για την πραγματοποίηση των εγκαινίων της γέφυρας κάτι που είχε πράξει και στα εγκαίνια της γέφυρας του Μάκκαρη με κόστος τότε 21564 ευρώ.

 

Υ.Σ. Μπορεί η εργολαβία να ολοκληρώθηκε μέσα σε 7 μήνες αλλά οι ροδίτες, περίμεναν υπομονετικά 7 χρόνια να ξεκινήσει το έργο.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...