ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Πέντε Δωδεκανήσιοι στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος

 Ρόδος 17.06.21-ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Πέντε Δωδεκανήσιοι στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος

- Με την ολοκλήρωση των εργασιών του πρώτου μέρους  του  1ου Διαβουλευτικού  Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας διευρύνθηκε η Κεντρική Επιτροπή  με 64 κληρωτά μέλη (50 με τοπική εκπροσώπηση, 10 από τους απόδημους και το brain drain και 4 από τη Νεολαία) και  πλέον αποτελείται από 200 μέλη.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση  με διευρυμένη σύνθεση την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Να σημειωθεί πως από τα Δωδεκάνησα συμμετέχουν εκτός από τον κ. Θανάση Μπαράκα και τον κ.  Γιώργο Κανετάκη  που εντάχθηκαν  μετά τις εκλογές  του Σεπτεμβρίου του 2020,  δύο κληρωτά μέλη  η  κ.Αθηνά Γορανίτη από τη Ρόδο ο κ. Νίκος Μυλωνάς από την Κω καθώς και  η κ. Κάριν Μπαράκα από τη Νεολαία.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής  είχε ως αντικείμενο τη διεύρυνση της σύνθεσης της υφιστάμενης Πολιτικής Γραμματείας, όπως  αποφασίστηκε στο 1ο  Διαβουλευτικό  Συνέδριο του ΜέΡΑ25 και η νέα Πολιτική Γραμματεία που προέκυψε   απαρτίζεται  από 20 άτομα ενώ ήταν 15. Εντάχθηκαν δύο κληρωτοί από τους απόδημους δύο από υπόλοιπα μέλη και ένας εκπρόσωπος της Νεολαίας.

Τις εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 των 200 πλέον μελών χαιρέτισε  ο Γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης, με ομιλία του.

Το ΜέΡΑ25 μετά το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο μεγαλώνει και δημιουργεί τις δημοκρατικές προϋποθέσεις συμμετοχής για όλους. Απόδημους, ανθρώπους από όλα τα φύλα και από όλες τις ηλικίες!

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...