Λαμπερά εγκαίνια από τον Αντώνη Καμπουράκη στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού "Με Δύναμη για τη Ρόδο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος, 18/04/2019

-Λαμπερά εγκαίνια από τον Αντώνη Καμπουράκη

στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού "Με Δύναμη για τη Ρόδο"

 

Σε μια μεγαλειώδη λαμπερή  εκδήλωση – συγκέντρωση, στην οποία ανταποκρίθηκαν, εκατοντάδες Ροδίτισσες και Ροδίτες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης πραγματοποίησε χθες το απόγευμα  τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ», στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Διγενή Ακρίτα.

Αν και προσκλήθηκαν μόνον οι δημοτικοί σύμβουλοι και στενοί φίλοι του Συνδυασμού για να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακή επιβάρυνση στην περιοχή, εντούτοις το μήνυμα διαδόθηκε από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα το Εκλογικό Κέντρο να κατακλυσθεί από πλήθος κόσμου και να "βουλιάξει" κυριολεκτικά η οδός Διγενή Ακρίτα.

Ο Αντώνης Καμπουράκης στην ομιλία τους προς τους συγκεντρωμένους τόνισε:

"Εγκαινιάζουμε το "σπίτι" μας. Το "Σπίτι" της παράταξής μας. Το «Σπίτι» αυτό είναι δικό σας. Για συναντήσεις, για ενημέρωση, για διάλογο. Χρησιμοποιείστε τα  γραφεία  μας και τον εξοπλισμό τους  για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο  το μήνυμα πως η Ρόδος γυρίζει σελίδα. Ταυτόχρονα όμως, μην ξεχνάτε. Έχουμε αγώνα δρόμου μπροστά μας. Το μήνυμά μας, πρέπει να πάει παντού. Σε κάθε γωνιά της Ρόδου. Κι αυτό δεν είναι δουλειά γραφείου.  Σας καλώ λοιπόν, να περπατήσουμε και μαζί. Σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά. Πόρτα-πόρτα. Σπίτι-σπίτι. Μεθοδικά και οργανωμένα, να μεταφέρουμε μήνυμα αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας, πραγματικής ελπίδας. Ξημερώνει καινούργια μέρα!".

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού "ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ" ο κ. Καμπουράκης επεσήμανε με έμφαση:  

"Νιώθω υπερήφανος, για τον Συνδυασμό μας. Είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ρόδος, αυτή τη στιγμή. Με έντιμους, ικανούς, υπερήφανους Ροδίτες. Που δεν μασάνε τα λόγια τους. Που έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Που βγαίνουν μπροστά, για να κερδίσουμε την Ρόδο, που αξίζουμε πραγματικά" ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των συγκεντρωμένων: 

"Γιατί, ποιος θα φτιάξει πρόγραμμα αναγέννησης της Ρόδου; Αυτοί που δοκιμάστηκαν στην Αυτοδιοίκηση, και δεν τα κατάφεραν; Αυτοί που δεν προχώρησαν το νησί μας, ένα βήμα μπροστά; Αυτοί, που αυτάρεσκα αναπαύονται στις δάφνες της εξουσίας τους, χάνοντας επαφή με τους κατοίκους, αυτού του νησιού, και τα προβλήματά τους;"

"Είναι καιρός για αλλαγή!" τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου και αναφέρθηκε συνοπτικά στις επτά (7) Στρατηγικές Δεσμεύσεις Στρατηγικές Δεσμεύσεις του σχεδίου για τη μεγάλη αλλαγή στη Ρόδο, σημειώνοντας:

"Πρώτη Δέσμευση, η οικονομία του νησιού μας. Το πώς θα στηρίξουμε την τοπική οικονομία, τις υποδομές μας, την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση.

Δεύτερη Δέσμευση, το περιβάλλον. Πώς θα το προστατεύσουμε, πώς θα το αξιοποιήσουμε, και πώς θα δώσουμε ώθηση, στην τοπική πρωτογενή παραγωγή.

Τρίτη Δέσμευση, οι αστικές αναπλάσεις, σε όλη τη Ρόδο. Τα έργα, που θα κάνουν καλύτερη την ποιότητα ζωής, και την καθημερινότητα, στο νησί μας. Τα μεγάλα έργα υποδομής, που χρειαζόμαστε.

Τέταρτη, ο Τουρισμός. Πώς θα αναβαθμιστεί ποιοτικά, ενισχύοντας τα τοπικά εισοδήματα, αξιοποιώντας, και αναδεικνύοντας το ιστορικό, το πολιτιστικό, το τοπικό ανθρώπινο απόθεμα, του νησιού μας.

Πέμπτη Δέσμευση, η κοινωνική φροντίδα. Ειδικά για τους πιο ευάλωτους. Αλλά και η ανάπτυξη πρωτοβουλιών, και δράσεων, για μείζονα κοινωνικά προβλήματα, όπως ο σχολικός εκφοβισμός, η νεανική παραβατικότητα, και η ενδοοικογενειακή βία.

Έκτη, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός. Η ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου, και η πρόσβαση των νέων μας, σε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους, άθλησης & αναψυχής.

Και Έβδομη Δέσμευση, η διακυβέρνηση του Δήμου. Πώς θα φτιάξουμε ένα μοντέλο, χρηστής και διαφανούς και εύκολης διακυβέρνησης. Με σύγχρονες μεθοδολογίες, κι έξυπνα χρηματοδοτικά εργαλεία. Πώς θα καταφέρουμε, οι εξαίρετοι υπάλληλοι, που υπηρετούν σήμερα, να ξεδιπλώσουν τις πραγματικές, δυνατότητές τους. Για έναν Δήμο που να υπηρετεί τον δημότη, κι όχι τον Δήμαρχο."

"Δεν τάζουμε τον ουρανό, με τ' άστρα. Μακριά από εμάς κάθε τέτοια λογική. Ούτε λέμε "ναι σε όλα". Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους. Βγαίνουμε μπροστά, με μια ολοκληρωμένη & ρεαλιστική πρόταση Αυτοδιοικητικής  Διακυβέρνησης" τόνισε ο Αντώνης Καμπουράκης ενώ  καταλήγοντας στην ομιλία του δήλωσε:

"Από σήμερα, οι πόρτες των γραφείων μας, είναι ανοιχτές. Και μετά τις εκλογές, θα είναι ανοιχτές για τους Ροδίτες, και οι πόρτες, του Δήμου της Ρόδου!".

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...