Λαική Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: Αιδώς Αργείοι - Επίθεση στην περιφέρεια και στήριξη στον Γ.Τσουκαλά - Ηθικός συναυτουργός στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης η περιφερειακή αρχή!

Δελτίο τύπου-Αιδώς Αργείοι

Όταν αποκαλύπτεται η τραγική αλήθεια για την υγεία με αδιάσειστα στοιχεία από τους καθ’ ύλην αρμόδιους , που είναι οι ίδιοι πρωταγωνιστές στη φροντίδα της υγείας του λαού, τότε δεν μπορεί παρά να προκληθεί πανικός για βαρύτατες ευθύνες στους ηθικούς συναυτουργούς της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας αντί να κάνει το αυτονόητο και να στηρίξει τα αιτήματα των υγειονομικών για μαζικές μόνιμες προσλήψεις στα νησιά, δωρεάν μαζικά τεστ, μέριμνα και ασφαλή νοσηλεία για τους ασθενείς με coved-19 και όλους τους υπόλοιπους ασθενείς , επίταξη του ιδιωτικού τομέα, προτίμησε να «θάψει» αυτά τα ζητήματα απαιτώντας «σιωπή» κάτω από την ιατρική μάσκα.

Επιχείρησε με ανήθικο τρόπο για να αγνοηθούν οι καταγγελίες του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάτμου, να προβάλει ένα ανυπόστατο δίλημμα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έχει «επιβραβεύσει» με  χημικά, βία και καταστολή όσους υγειονομικούς  υπερασπίζονται με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής την  υγεία του λαού.

Ας μην βάζουν λοιπόν τον όρκο του Ιπποκράτη σε αντιπαράθεση με το σφυροδρέπανο γιατί οι αγώνες του Γ.Τσουκαλά με όλες τις ιδιότητες που έχει, ως γιατρός, ως πρόεδρος της Ε.Ι.ΘΕ.Λ. και ως Διευθυντής του Κ.Υ. Πάτμου,  φωτίζουν τη μόνη διέξοδο από τα προβλήματα που πνίγουν τους κατοίκους των νησιών.

Ανοσία σ’ αυτήν την εγκληματική πολιτική να μην ελπίζουν ότι θα αποκτήσει ο λαός. Το χρώμα της φρίκης που προκαλεί η μείωση στις δαπάνες για την υγεία  κατά 572 εκατομμύρια ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 είναι απλά μαύρο.

Χρέος του νησιωτικού λαού να συμπορευτεί με τη «φωνή» κάτω από τη μάσκα  για μαζικές μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων σ’ όλες τις μονάδες υγείας των νησιών, να λειτουργήσουν όλες οι ΜΕΘ, μαζικά δωρεάν τεστ, επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

23/11/2020

H αήθης επίθεση της αντιπεριφεριάρχη Υγείας στο πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών Πάτμου και Λέορυ και διευθυντή του Κ.Υ Πάτμου Γιώργου Τσουκαλά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαρούλα Γιασιράνη: «Ας διαλέξει ο κ. Γιώργος Τσουκαλάς τι υπηρετεί, τον όρκο στον Ιπποκράτη ή το σφυροδρέπανο»

 

Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας για την κόκκινη (από ντροπή) δήλωσή του για «ιθαγενείς και φύκια για μεταξωτές κορδέλες» 

 

«Πρωτοφανής, διχαστική  και προκλητική είναι η τοποθέτηση του Δ/ντή Κέντρου Υγείας Πάτμου, κ. Τσουκαλά που απαξιώνει τις προσπάθειες όλου του δυναμικού, που παλεύει νυχθημερόν με την πανδημία.

Μόνο θλίψη προκαλεί η στάση του για τον κοινό μας αγώνα να προστατεύσουμε την υγεία των νησιωτών μας.   Την ώρα που μαζί με την Διοίκηση του  ΕΟΔΥ, την 2η ΔΥΠΕ, τον Δήμαρχο Πάτμου, κ. Λευτέρη Πέντε, αγωνιζόμαστε για τον περιορισμό της διασποράς στο νησί, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πάτμου, επιλέγει να ασκήσει το καθήκον του, όχι προς την κοινωνία αλλά προς την κομματική του ταυτότητα. 

Ευτυχώς για τους νησιώτες, το ιατρικό προσωπικό υπηρετεί με αίσθημα ευθύνης την δημόσια υγεία και δεν επιδίδεται σαν τον Γ. Τσουκαλά σε επιδείξεις κομματικής λειτουργίας.

Αφόρητα ανεύθυνη και μηδενιστική πλέον η στάση του εν λόγω κυρίου, που δεν είναι η πρώτη φορά που ανάμεσα στην σοβαρότητα και την κομματική δημαγωγία, επιλέγει το δεύτερο.

Μόνο από ντροπή είναι κόκκινη η τακτική που επιλέγει, στη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισαν ποτέ οι Λειτουργοί της Υγείας στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο».

 

H ανάρτηση του Διευθυντή του Κ.Υ Πάτμου Γιώργου Τσουκαλά που προκάλεσε την οργή της περιφέρειας!.....Αφορμή η ...διαφήμιση απο την περιφέρεια για τη βοήθεια που έστειλε στην Πάτμο.....

Από την Περιφέρεια διαφημίζουν τη βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Πάτμου !!!

Ένα κουτί με περιεχόμενο 4 στολές μιας χρήσης, ένα κουτί μάσκες χειρουργικές (απλές), και τεστ αντισωμάτων τα οποία δείχνουν -αν δείξουν- παρελθούσα λοίμωξη (λες και κάνουμε μελέτη στατιστική) την ώρα πού η έξαρση τής πανδημίας είναι σε εξέλιξη.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Να μη μας θεωρούν πάντως για ιθαγενείς πού χρειάζονται χάνδρες και φύκια αντί μεταξωτές κορδέλες!!!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...