Λήξη του 9ου τζούνιορ Τουρνουά Τέννις στο Καρακόνερο

Κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2013 με το 9ο τζούνιορ Τουρνουά Τεννις στο καρακονερο στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης .
Με περίπου εκατο παιδιά ηλικίας 8 εώς 16 ετών το τριήμερο Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή και τα επτά γήπεδα του ιστορικού συλλόγου πήραν φωτιά .
Στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής έγιναν οι απονομές των μονών παρουσία του Αντιδημάρχου κυρίου Διακοσταματίου και του Προέδρου του Ρόδα αλλά κυρίως φίλου του ΡΟΑ κυρίου Καρατζιά.
Ο κύριος Διακοσταματίου ανακοίνωσε την συμπαράσταση του δήμου στις ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου του ΡΟΑ για την αποκατάσταση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της ιστορικής έδρας του συλλόγου στο Ελλη .
Όλοι εξέφρασαν την ευχή οι τελικοί του αντίστοιχου τουρνουά το 2014 να πραγματοποιηθούν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ελλη.
 Ο κύριος Καρατζάς πραγματικός φίλος του ΡΟΑ αλλά και του Ροδιακού αθλητισμού δεν έχει λείψει ποτέ από τις μεγάλες οργανώσεις του συλλόγου αλλά και η βοήθεια του στις δύσκολες αυτές εποχές υπήρξε καταλυτική στη συντήρηση και σωστή λειτουργία του συλλόγου.
Στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ προπονούνται και αθλούνται σε καθημερινή βάση πάνω από εκατό παιδιά και ενήλικες ,κάνοντας πραγματικότητα το σκοπό για τον οποίο δημιουργηθηκε .
Έχοντας μια βαριά ιστορία αθλητών που διέπρεψαν στο χώρο του Τεννις έχοντας στο ενεργητικό του αγώνες όπως το Davis Cup (αγώνες εθνών Ελλάδα vs Λουξεμβούργο ) πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και δυο παγκόσμια open (AEGEAN OPEN) είναι ίσως από τους αθλητικούς χώρους του νησιού με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα .
Υπήρξαν παιχνίδια πραγματικά θεαματικά που έκαναν ακόμα και τους πλέον αδιάφορους να καθηλώθουν και να ζητούν να μάθουν τους κανόνες ίσως του πιο σκληρού αλλά και ταυτόχρονα του πιο όμορφου αθλήματος .
Αν είστε γονείς σκεφτείτε το καλά.
Το να γνωρίσετε το Τεννις στο παιδί σας είναι από τα ομορφότερα δώρα που για πολλά χρόνια μπορείτε να χαίρεστε μαζί.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...