Λέτα Χατζηγεωργίου: Αποτελεί χρέος και ευθύνη του κάθε νέου να συμμετέχει στα κοινά

Δελτίο Τύπου
Θέμα : Αποτελεί χρέος και ευθύνη του κάθε νέου να συμμετέχει στα κοινά
Η συμμετοχή στα κοινά, αποτελεί πράξη υψίστης υπευθυνότητας του πολίτη που επιδιώκει το καλύτερο για τον τόπο του. Που δεν αρκείται στον ρόλο του θεατή ή του επικριτή. Οι νέοι άνθρωποι,  οι νησιώτες μας, είναι εκείνοι που  οφείλουν να αφυπνίσουν την κοινωνία στην οποία ζουν κι εργάζονται, συμμετέχοντας ενεργά,  αποτελώντας έτσι με τον τρόπο αυτό αντίβαρο στην αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό που εξαιτίας πολλών και διαφόρων παραγόντων, στις μέρες μας εμφανίζεται  ολοένα και περισσότερο.
    Ο στόχος  των νέων ανθρώπων, από όποιο πολιτικό ή κοινωνικό χώρο προέρχονται αλλά και σε όποια παράταξη κι αν συμμετέχουν,  εκτιμώ ότι είναι πλέον κοινός. Έχει κοινή συνισταμένη το όραμα, την ανανέωση, τις νέες ιδέες, το μεράκι και βέβαια την αγάπη για προσφορά και δημιουργία.  Όλα αυτά, υπό το πρίσμα της εμπειρίας και της καθοδήγησης των παλαιότερων, από τους οποίους οφείλουμε να «κρατήσουμε» και να αναδείξουμε τα θετικά που προσέφεραν και προσφέρουν.     Η δύναμη της νέας γενιάς, είναι εκείνη που μπορεί να ανανεώσει και να ωθήσει σε ακόμα πιο θετικές εξελίξεις μέσα στο  αβέβαιο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, το οποίο βιώνουμε καθημερινά όλοι και όλες μας σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.
    Μέσα σε αυτό το κλίμα, κόντρα στο ρεύμα που θέλει τους νέους να απαξιώνουν την πολιτική ή να απαξιώνονται από την πολιτική, οι εκλογές αυτές, έχουν τη δική τους μοναδικότητα:  Θα κρίνουν εκτός των άλλων  την τόλμη των νέων ανθρώπων που αποφάσισαν να πράξουν το χρέος τους, έναντι της κοινωνίας και του τόπου μας. Ενός νησιωτικού τόπου, που σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα.
*Η Νικολέτα Χατζηγεωργίου,  είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη. Ζει  στη Σορωνή απ’ όπου και κατάγεται. Πατέρας της ήταν ο αείμνηστος Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου, οδοντίατρος  και πρόεδρος της ΕΠΣΔ. Μητέρα της είναι η Καθολική Μπακίρη, συνταξιούχος τραπεζικός από το χωριό Αφάντου. Εργάζεται ως φιλόλογος στην μέση εκπαίδευση, ενώ είναι εν ενεργεία τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Σορωνής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...