Λέρος: Πολίτες αποδοκίμασαν τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινό!

Πολίτες αποδοκίμασαν τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κρεμαστινό!Αντιμέτωπος με οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων της Λέρου βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη ιδιωτική επίσκεψη στη Λέρο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πολίτες ευρισκόμενοι στο χώρο έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, στον Πλάτανο Λέρου, επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Κρεμαστινό, διαμαρτυρόμενοι για την παύση λειτουργίας της ΔΟΥ Λέρου, καθώς και για την επικείμενη ψήφιση του σχεδίου νόμου για τις κατασχέσεις.

Μεταξύ των άλλων, οι πολίτες φώναζαν στον κ. Κρεμαστινό ότι είναι ανεπιθύμητος στη Λέρο βάσει σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και ότι ήταν ένας από τους 3 βουλευτές που ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά το συμβάν, ο κ. Κρεμαστινός επικοινώνησε με τον αστυνομικό διευθυντή Δωδ/νήσου ο οποίος έστειλε άμεσα στο δημαρχιακό μέγαρο 6 αστυνομικούς του Α.Τ. Λέρου.

Κατά την συνάντηση που είχε ο βουλευτής με τον Δήμαρχο Λέρου, συζήτησαν εκτός των άλλων, το μείζον θέμα της παύσης λειτουργίας της ΔΟΥ Λέρου. Μάλιστα, ο δήμαρχος Λέρου κάλεσε στο γραφείo του υπαλλήλους της Εφορίας, ώστε να ενημερωθεί o κ. Κρεμαστινός από τους ίδιους, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη ΔΟΥ.

Ευτυχώς, το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλες "εκπλήξεις" για τον κ. Κρεμαστινό, κατά την αποχώρησή του από το δημαρχιακό μέγαρο.

Εφημερίδα LEROS NEWS

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...