Λάμψη ξανά στο Ιστορικό Ιταλικό Κτίριο που στεγάζεται το Α.Τ Ιαλυσού

Αναφορά στην Πατρίδα.
-Ευπειθως αναφέρουμε ότι βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση του μεγάλου Χρέους έναντι αυτού του Ιστορικού Ιταλικού Κτιρίου του 1934.
7 ολόκληρα χρόνια μελετώντας την ιστορία του την δομή του την αρχιτεκτονική του καθώς και τις ρωγμές μαζί με την διάβρωση των πρώτων υλικών κατασκευής του από την φθορά του χρόνου διάλεξα την σημερινή μέρα να παρουσιάσω ως Διοικητής του Α. Τ Ιαλυσού αυτήν την μικρή ιστορία.
Χωρίς ούτε ένα ευρώ (άλλωστε δεν θέλει χρήμα η ψυχή) καταφεραμε να το αναστηλωσουμε και να το κρατήσουμε ορθιο κατά το πρώτο έτος της Διοικήσεως μου (2012-2013) Σεβομενοι την ιστορία του κτιρίου βελτιωσαμε την αισθητική του κτιρίου και δώσαμε φωτισμό κατά την νύχτα. Καθαρισαμε όλους τους χώρους από τα τρωκτικά (που εργαζόταν δεκαετίες ολόκληρες εντός των αποθηκών) και δημιούργησαμε το καλύτερο Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας στην Ελλάδα και την άλλη αποθήκη την κάναμε χώρο χρήσης των Συναδέλφων του Α. Τ Ιαλυσού οι οποίοι εργάζονται με πίστη και συνείδηση. Ανακαινησαμε την Γραμματεία. Δημιούργησαμε Γραφείο Ασφαλείας. Δημιούργησαμε παντού εξοπλισμους Γραφείων για χρήση των Νέων Τεχνολογιών για να κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας για την κοινωνία και να ελέγχουμε πιο αποτελεσματικά το έγκλημα . Δεν μας πτόησε η μεγάλη καταστροφική βροχή του Νοεμβρίου του 2013. Σταθήκαμε ξανά στα πόδια μας. Το κτίριο άντεξε. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της πολυχρόνης πορείας μου όταν ξανάπιασα στα χέρια μου το φτιαρι και το κομπρεσέρ μετά από πολλά πολλά χρόνια. Τώρα πλέον ολοκληρώνουμε το έργο με την μόνωση του κτιρίου. Το πιο μεγάλο Χρεος. Η μόνωση ήταν όνειρο μου στα πρώτα χρόνια αλλά ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτή διότι η διάβρωση της οροφής του κτιρίου ήταν ολοκληρωτική. Αυτή την χρονική περίοδο εργαζόμαστε πυρετωδώς για την μόνωση του κτιρίου και ιδίως της οροφής. Είναι η πιο Περήφανη στιγμή μας αυτή. Αγαπητοί κάτοικοι του Τομέα Ευθύνης του Α. Τ Ιαλυσού αγαπητοί συμπολίτες της Ρόδου. Το κτίριο που φιλοξενεί το Α. Τ Ιαλυσού μετά από πολλές δεκαετίες λάμπει ξανά χωρίς να αλλάξει σε τίποτε απ την αρχική του αίγλη του 1934.
Με σεβασμό και υπευθυνότητα.
Θέμης Ι Καλαμάτας
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ Νοτίου Αιγαίου
Διοικητής Α. Τ Ιαλυσού

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, δεν ξεχάσαν την σημερινή επέτειο για τα 45 χρόνια απο την...
"Ανοίξαμε όλα τα μέτωπα κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού 37χρονου έπειτα από συμπλοκή 4...
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ε. Α. Υ. Ν. Δ. Αρ. Εγκρ....