Κώστας Ζαχαριάδης μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ : Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κυβερνήσει

Ο Κώστας Ζαχαριάδης μέλος  της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος Οργανωτικού Νότιας Δωδεκανήσου του κόμματος  ήταν προσκεκλημένος στην ΕΡΑ Ρόδου χθες το πρωί των δημοσιογράφων Ρένας Βενιανάκη και Διαμαντή Διαμαντή.
«Η ΕΡΤ, είπε  θα λειτουργήσει οι περιφερειακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με βάση ένα νέο κύκλο και ένα νέο πρόγραμμα κα κάλεσε τηνκοινωνία της Ρόδου να στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων εναντία σε κόντρες και συμφέροντα ισχυρά. Ο αγώνας θα δικαιωθεί, τόνισε.
Ο κ. Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμαρχο Λειψών Μπενέτο Σπύρου για την θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να δώσει ένα μήνυμα ανανέωσης και να δώσει σε κάποιες περιφέρειες χαρακτηριστικά διεύρυνσης.
Πήγαμε είπε με πολλές γραμμές και το σήμα που εκπέμψαμε το δέχτηκε ο κόσμος θετικά και ελπίζουμε πως θα σαρώσουμε. Οι δήμοι και οι περιφέρειες για την ανασυγκρότηση της χώρας είναι βασικός μοχλός και βραχίονας. Η διαδρομή του κ. Σπύρου είναι πολύ θετική. Δεν προέρχεται από τις κομματικές μας δεξαμενές αλλά και στο κόμμα που ήταν τους έκανε άνω κάτω με τις παρεμβάσεις του. Θέλουμε οι τοπικές κοινωνίες να εμπλέκονται στον τρόπο διαμόρφωσης πολιτικής. Θέλουμε συμμαχία της κοινωνίας και των πολιτών για τις περιφέρειες.
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «όταν πάρουμε την εντολή για σχηματισμό Κυβέρνησης  δεν θα την επιστρέψουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες» υπογράμμισε ο κ. Ζαχαριάδης
ΕΡΑ Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...