Κόκκινος: Ο Στουρνάρας έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Σύρος 6 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.

Αλλεπάλληλες΄΄ψυχρολουσίες’’ δέχεται η κοινωνία μας. Οι πρόσφατες δηλώσεις του ΥπουργούΟικονομικών κου Στουρνάρα στην εφημερίδαLIBERATION (τις οποίεςέτρεξε να ανασκευάσει η κυβέρνηση και ναδιαψεύσειαργότερα ο κος Στουρνάρας) γιακατάργηση των μειωμένωνσυντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, έφερεαναστάτωση και δικαιολογημένηοργή. Μετά από διαρροές και τις διαψεύσεις που ακλούθησαν για ΄΄λουκετα΄΄ σε ΔΕΥΑΡ, ΡΟΔΑ και άλλωνδημοτικώνεπιχειρήσεων – που θα σημαίνειανεργία και φτώχεια – στο στόχαστρομπήκαν οι μειωμένοισυντελεστές ΦΠΑ. Δυστυχώς τα λογιστικά ΄΄τρικ΄΄ και γενικά οι αριθμοίδείχνουν να υπερισχύουν του ανθρώπινου παράγοντα. Οι πιέσεις των δανειστών και των ΄΄τοκογλυφων΄΄ οδηγούν τον Υπουργό Οικονομικών σε ανακοινώσεις που εξοργίζουν την κοινωνία μας και σε διαψεύσεις που γελοιοποιούν τον ίδιο.
Γεννιέται συγχρόνως το ερώτημα , πόσο θα ανέχεται η κυβέρνηση τις παλινωδίες του κου Στουρνάρα και πόσο θα αντέχει ο ελληνικός λαός τα μέτρα  λιτότητας και την υποτίμηση της νοημοσύνης του.
Ο κος Στουρνάρας προκαλεί συχνά. Έχει επιλεκτική μνήμη όσον αφορά τους υπεύθυνους για την εμπλοκή της χώρας στο μνημόνιο, βρίσκεται έκτος πραγματικοτηταςκαι δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την πίεση που νιώθει η κοινωνία. Οι δηλώσεις του για χαμηλή φορολόγηση των Ελλήνων!!! Σε συνδυασμό με τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί δείχνουν ότι έχει πάρει ΄΄διαζυγιο΄΄ με την πραγματικότητα.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση ότι το μέτρο της ΄΄αποσυρσης΄΄ των αυτοκινήτων θα παραταθεί. Μήπως πρέπει να ΄΄αποσυρει΄΄ και τον Υπουργό Οικονομικών;

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...