Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν στη Ρόδο:
α) λόγω διεξαγωγής αγώνων αυτοκινήτου «Ανάβαση Φιλερήμου» δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων το Σάββατο (12-11-2022) κατά τις ώρες 10.00΄ -16.30΄ και την Κυριακή (13-11-2022) κατά τις ώρες 10.00΄-15.30΄, επί της οδού Φιλέρημου Ιαλυσού, από το ύψος του κλειστού γυμναστηρίου Ιαλυσού, έως και την κορυφή του Φιλέρημου.
β) λόγω εκδηλώσεων του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου, στην πόλη της Ρόδου δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων από την 08.00΄ ώρα της Δευτέρας (14-11-2022) και μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων:
- στην Πλατεία Ελευθερίας,
- επί της οδού Ι.Δραγούμη, από τη συμβολή της με την οδό Νικ. Μανδηλαρά έως τη διασταύρωσή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου και
- επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Ι.Δραγούμη έως την Πλατεία Ακαδημίας, μόνο στο δεξιό τμήμα της οδού ως προς την κανονική κατεύθυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Επίσης, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων σταδιακά από την 10.00΄ ώρα της Δευτέρας (14-11-2022) και μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων, επί των οδών (διαδρομή πομπής) Ν.Μανδηλαρά - Ι.Δραγούμη - 28ης Οκτωβρίου - Πλατεία Ακαδημίας - Γρ. Λαμπράκη - Πλατεία Κύπρου - Γαλλίας - 7ης Μαρτίου - Πλατεία Ελευθερίας - Γ. Ευσταθίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή - ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν την εναλλακτική διαδρομή προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...