Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο-Ανακοινώνεται ότι, το χρονικό διάστημα από 08 έως 10-04-2021 θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω διεξαγωγής διεθνών ποδηλατικών αγώνων. Συγκεκριμένα:
α) Την Πέμπτη (08-04-2021) κατά τις ώρες 13.00’-20.30’, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Νέας Περιφερειακής Οδού (περιοχή Ζέφυρος) από τη συμβολή της με την οδό Λάζαρου Τηλιακού έως τη συμβολή της με την επ. οδό Ρόδου-Καλλιθέας.
β) Την Παρασκευή (09-04-2021)
•    δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου κατά τις ώρες 11.45΄-12.05΄ και επί της επ. οδού Καλαμώνα – Ψίνθου από τη συμβολή της με την Επ. Οδό Ρόδου-Καμείρου και για μήκος 2 χλμ (κάτω Καλαμώνας) κατά τις ώρες 15.00΄-16.30΄.
•    θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 12.00΄ έως 15.45΄, επί των οδών Ρόδου-Καμείρου - Κρητικά – Ιξιά - Ιαλυσό – Κρεμαστή – Παραδείσι – Θολός - Σορωνή – Φάνες – Καλαβάρδα – Αρχαία Κάμειρος – Μανδρικό – Κάμειρος Σκάλα – Κρητηνία – Έμπωνα- Προφήτης Ηλίας - Ελεούσα – Διμυλιά – Σάλακος – Καλαβάρδα – Φάνες – Άγιος Σουλάς- Θολός – Σιάννα – Κάτω Καλαμώνας.
•    θα εφαρμοστεί κατά τις ώρες 13.30΄έως 15.30΄ μονοδρόμηση της επ. οδού Σαλάκου – Διμυλιάς από τη συμβολή της με την επ. οδό Ελεούσας έως τη συμβολή της με την επ. οδό Απόλλωνων, με κατεύθυνση από Διμυλιά προς Σάλακο.
β) Το Σάββατο (10-04-2021)
•    δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου, κατά τις ώρες 11.45΄-12.05΄ και στην επ. οδό Παστίδας Μεσαναγρού από τη συμβολή της με την επ. οδό Καλαμώνα – Ψίνθου έως την είσοδο του χωριού Μαριτσά κατά τις ώρες 15.30΄-16.10΄.
•    θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 12:00΄ έως 16:30΄, επί των οδών Παπανικολάου – 7ης Μαρτίου – Ακτή Σαχτούρη – Αυστραλίας – Νέα Περιφερειακή Οδό – Επ. Οδό Ρόδου Καλλιθέας – Ερμού – Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου  -  Αφάντου – Κολύμπια – Αρχάγγελος – Χαράκι – Μαλώνα – Πλατάνια- Ελεούσα  - Αρχίπολη – Ψίνθος – Πεταλούδες – Κάτω Καλαμώνας – Δαματριά – Μαριτσά.
•    θα εφαρμοστεί μονοδρόμηση των επαρχιακών οδών
i)    Μαλώνας-Πλατάνια με κατεύθυνση από Μαλώνα προς Πλατάνια από 12.30΄έως 13.30’
ii)    Αρχίπολης-Ψίνθου με κατεύθυνση από Αρχίπολη προς Ψίνθο από 13.00΄έως 14.00΄
iii)    Καλαμώνα – Ψίνθου από Ψίνθο έως Κάτω Καλαμώνα με κατεύθυνση από Ψίνθο προς Κάτω Καλαμώνα από 13.00΄ έως 15.00΄.
iv)    Παστίδας-Μεσαναγρού  από το χωριό των Μαριτσών έως το χωριό της Ψίνθου με κατεύθυνση από Μαριτσά προς Ψίνθο από 14.00΄ έως 15.00΄
v)    Καλαμώνα –Ψίνθου από τον Κάτω Καλαμώνα έως τη συμβολή της με την Επ.Οδό Παστίδας-Μεσαναγρού  με κατεύθυνση από Κάτω Καλαμώνα προς Μαριτσά 13.30΄ έως 16.30΄.
β) Την Κυριακή (11-04-2021)
•    δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ακτή Μιαούλη από τη συμβολή της με την οδό Παπαλουκά έως τη συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Διάκου, κατά τις ώρες 10.45΄-11.05΄ και επί της οδού Πανορμίτη Ράμμου από τη συμβολή της με την Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου (1η είσοδος Αφάντου) για μήκος 1 χλμ. κατά τις ώρες 14.30΄-16.00΄.
•    θα εφαρμοστεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας ανάλογα με την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα κατά τις ώρες 11:00΄ έως 15:10΄, επί των οδών Παπανικολάου – 7ης Μαρτίου – Γαλλίας – Πλατεία Κύπρου – Εθνάρχου Μακαρίου – Δημοκρατίας – Μεγάλου Κωνσταντίνου – Λίνδου - Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου – Φαληράκι – Αφάντου - Κολύμπια – Αρχάγγελος – Χαράκι – Μάσσαρι – Κάλαθος – Λίνδος  - Πεύκοι – Λάρδος – Λάερμα  - Άγιος Ισίδωρος  - Επ. Οδό Ιαλυσού Κατταβιάς  - Κρητηνία- Κάμειρος Σκάλα – Μανδρικό – Αρχαία Κάμειρος – Καλαβάρδα  - Φάνες – Άγιος Σουλάς – Διμυλιά  - Ελεούσα – Αρχίπολη – Κολύμπια  - Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου  - Αφάντου.
•    θα εφαρμοστεί κατά τις ώρες 13.00΄έως 14.00΄ μονοδρόμηση της επ. οδού Καλαβάρδων Έμπωνας από τη συμβολή της με την οδό της 1ης εξόδου του χωριού Έμπωνα έως την Κάμειρο Σκάλα με κατεύθυνση από Σιάννα προς Κάμειρο Σκάλα .
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή - ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές.
Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο    Την 04-04-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 33χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενο μαχαίρι - σουγιάς. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...