Κουσουρνάς :“Είναι ποδόσφαιρο και είχε και φάουλ”! Η αγωνία δημιουργεί και υπερβολές!!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY Απαντήσεις σε μία σειρά από θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, έδωσε ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς ενώ αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι. Ο κ. Κουσουρνάς υπογράμμισε τη θέση του οι δημοτικές εκλογές να διεξαχθούν στην ώρα τους (Μάιο-Ιούνιο του 2014), παρά το αίτημα πολλών δημάρχων της χώρας να δοθεί παράταση. Σε αυτήν την ημερομηνία φαίνεται να προσανατολίζεται και ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο δήμαρχος δήλωσε την ξεκάθαρη θέση και την κάθετη αντίθεσή του στην πιθανότητα κατάργησης των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου των Δήμων θέμα που συζητήθηκε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. “Είμαστε αντίθετοι στις απολύσεις”, επανέλαβε και υπογράμμισε ότι ειδικότερα ο δήμος Ρόδου προχώρησε στη συγχώνευση 75 νομικών προσώπων σε 4, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι συγχωνεύσεις στον Καλλικρατικό Δήμο Ρόδου έγιναν προ πολλού.

Σε ερώτηση για την αντιπαράθεση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες με επίκεντρο τις εκλογές στην ΕΠΣΔ, ο δήμαρχος απέδωσε τις δηλώσεις ένθεν και ένθεν των τελευταίων ημερών, στην ένταση των εκλογών και έκανε λόγο για “τζαντζαρίσματα” που θα εκτονωθούν τις επόμενες μέρες, μετά και από δική του παρέμβαση. “Είναι ποδόσφαιρο και είχε και φάουλ” δήλωσε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για μικροπαρεξηγήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τη συνοχή της παράταξης όπως θα ήθελαν κάποιοι. “Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα μέλη της παράταξής μου, η αγωνία των εκλογών δημιουργεί και υπερβολές” κατέληξε ο δήμαρχος.

Ερωτηθείς σχετικά με τις νέες θέσεις των μικροπωλητών επανέλαβε ότι πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα και αναγνώρισε ότι υπάρχει και κοινωνική διάσταση και γι’ αυτό θα υπάρξει συνεννόηση με τους εκπροσώπους τους τις επόμενες ημέρες.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε επιπλέον ότι εγκρίθηκαν 95 θέσεις εξάμηνης απασχόλησης για την καθαριότητα και η διαδικασία προχωρά άμεσα με την κατάθεση αιτήσεων πρόσληψης από τους ενδιαφερόμενους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...