Κορονοιός: Τα δυο χτεσινά κρούσματα αφορούν τη Λέρο και όχι την Κάλυμνο - Μια διαμαρτυρία του δημάρχου Καλύμνου που πρέπει να απευθύνεται στον ΕΟΔΥ

O δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης διαμαρτύρεται γιατί χθες δημοσιεύτηκε, από πολλά ΜΜΕ, και το VERENA, οτι βρέθηκαν δυο κρούσματα στην Κάλυμνο. 

Η ανακοίνωση αυτή έχει εκδοθεί απο τον ΕΟΔΥ, όπως κάθε μέρα και μιλά για Π.Ε Καλύμνου. Ο δήμαρχος εχει δίκιο ως προς τα δυο κρούσματα που πρέπει να προέρχονται απο Λέρο αλλά το σφάλμα ανήκει στον ΕΟΔΥ που θα έπρεπε να κατονομάζει ακριβώς το νησί και όχι να μιλά για Π.Ε Καλύμνου. Ελπίζω να μην έχουμε διάψευση και από το δήμαρχο Λέρου....

Η διαμαρτυρία του Δημήτρη Διακομιχάλη

Σε συνέχεια δημοσιεύματός σας της 17ης/9/2020 με τίτλο «Ο χάρτης του κορωνοϊού στην Ελλάδα-2 κρούσματα στην Κάλυμνο» αναφέρεστε ψευδώς στην ύπαρξη 2 κρουσμάτων στο νησί της Καλύμνου.

Το γεγονός αυτό  δεν ισχύει σύμφωνα με έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες, που προκύπτουν  από τους αρμόδιους φορείς και το Νοσοκομείο Καλύμνου.

Παρακαλούμε -ως εκ τούτου- να ανασκευάσετε άμεσα το δημοσίευμα της εφημερίδας σας αποκαθιστώντας τα αληθινά γεγονότα, ως προς το σκέλος που αφορά την Κάλυμνο, προς αποφυγή ύπαρξης περαιτέρω σύγχυσης αλλά και πρόκλησης αδικαιολόγητης ανησυχίας στους συμπολίτες μας και σε όσους πρόκειται να βρεθούν στο νησί μας  το προσεχές διάστημα. 

 

 

                                                       Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πολύτιμα τεκμήρια για τις θαλάσσιες διαδρομές και τα αντικείμενα του εμπορίου, των ναυτικών της...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...
Κανονικά τελέστηκε η λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στη Ρόδο από τον...
Ένα βιβλίο για τη ζωή του Συμιακού Κωνσταντίνου Σιμωνίδη, γραμμένο από το Νικολό Φαρμακίδη. - Ο...