ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΚΑΚΟΝ ΩΟΝ - Του Γιάννη Παρασκευά

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΚΑΚΟΝ ΩΟΝ Πολύς θόρυβος για το τίποτα, πίστεψαν μέσα στη βλακεία και ανασφάλεια που τους δέρνει ότι ανακάλυψαν το χαμένο Αυγό του Κολόμβου και άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά, να το προβάλουν, να το αναδείξουν, με την ελπίδα, την προσμονή και την προσδοκία ότι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από την αφάνεια, την ασημαντότητα τους και την ανυποληψία.

Κοράκια στη θέα, τη μορφή, την οσμή και την συμπεριφορά μόνο κορακίστικα αυγά θα μπορούσαν να κάνουν και μάλιστα κατά την Αριστοφάνεια διατύπωση, "κακα ωά".

Είχαν την εντύπωση ότι ανακάλυψαν "Πολιτικό πτώμα" και όρμησαν ακάθεκτοι να το συλλήσουν, η μια μεριά με μίσος και κακιά και με οδηγό την απύθμενη βλακεία τους πίστεψε ότι με την εξαφάνιση του δημιουργούν χώρο για να στήσουν το ανύπαρκτο πολιτικό τους μπόι, ότι αναδεικνύουν και προβάλλουν τον εχθρό που θα γίνει αιτία και αφορμή να γίνουν " Ηγήτορες και οδηγοί" στα λεφούσια των Ηλίθιων που θα τους ακολουθούσαν.

Τακτική Δεξιών ανιστόρητων πολιτικών και Ηγετίσκων.

Η άλλη μεριά χαμένη στη λήθη προγραμμένη και παραγεγραμμένη από τη δρώσα και παραγωγική πολιτική ζωή ξύπνησε και βλακωδώς πίστεψε ότι βρήκε δεκανίκια και όρμησε να τα χρησιμοποιήσει ξανά χωρίς να αναλογιστεί πως "η Δευτέρα πλάνη είναι χειρότερη από την Πρώτη".

Πολιτικούς άνδρες, ηγέτες του διαμετρήματος του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τους παραδίδεις με άπειρο σεβασμό στην αδέκαστη κρίση της Ιστορίας.

Είναι για γέλια και για κλάματα οι σπουδαιοφανείς κονδυλοφόροι και γελωτοποιοί της πολιτικής που άκριτα αβίαστα σκόπιμα και με περισσή ιδιοτέλεια αποτιμούν αρνητικά και μηδενίζουν την παρουσία και προσφορά του Αντρέα Παπανδρέου.

Πρώτοι διδάξαντες καθοδηγητές και Ιδρυτές της Σχολής άρνησης και μηδενισμού του Πολιτικού του εκτοπίσματος και προσφοράς του οι διάδοχοι του στην Ηγεσία της Παράταξης που δημιούργησε, ο χρόνος δικαιολόγησε την επιλογή τους, δεν είχαν ούτε τις δυνατότητες ούτε τις ικανότητες να επιβιώσουν στη σκιά του, το δένδρο έπρεπε να κοπεί να εξαφανιστεί και αυτό έκαναν με πείσμα με μεθοδικότητα και επιμονή.

Ξενίζει η ανάνηψη τους και η προθυμία τους να αποτρέψουν τη βεβήλωση της μνήμης του και πολύ περισσότερο του ΥΙΟΥ ΤΟΥ ενός από τους κύριους Αρχιτέκτονες της κατεδάφισης του έργου του συνεπικουρούμενος από τους κάθε είδους ποιότητας και φυράματος ψευδοεκσυγχρονιστές.

Το μόνο τους προσόν, η αυτογνωσία της μικρότητας τους, οδηγός της απόφασης τους για την αποφυγή της οποίας σύγκρισης μαζί του, δυστυχώς δεν είχαν κατανοήσει ότι δεν συγκρίνονται ανόμοια πράγματα, άλλο το χρυσό και ο λίβανος και άλλο το μπρούντζο.

Η Αγιοποίηση και ο Αφορισμός είναι τακτικές και επιλογές των όπου γης Εκκλησιών για τη διατήρηση της υπερβατικής τους εξουσίας και την ποδηγέτηση των πιστών.

Οι Μεγάλοι Πολιτικοί και Κοινωνικοί Ηγέτες δεν έχουν ανάγκη Εικονολατρών και Εικονοκλαστών, τους αρκεί πριν την τελεσίδικη απόφαση της Ιστορίας η αποδοχή ότι "οι ψηλές βουνοκορφές έχουν και βαθειές χαράδρες".

Οι Ηγέτες είναι Ταγοί και Ιχνηλάτες, προδιαγράφουν προκαθορίζουν και διαμορφώνουν τα ζητούμενα και αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα της παρουσίας και της πορείας τους στην Ιστορία, οι κίβδηλοι υμνητές και ανιστόριτοι υβριστές θυμίζουν Εφιάλτες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...