Κολοσσός-Παναθηναικός: 58-73!

Iδιαίτερα ανταγωνιστική ήταν η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (10η αγωνιστική) από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 73-58. Στο άδειο «Βενετόκλειο» και παρά τις τρεις σημαντικές απουσίες (Τσάμης, Προύιτ, Κουκουλάς), η ομάδα μας προσπάθησε φιλότιμα απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας και έκανε μία αξιοπρεπή παρουσία.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-20, 34-38(ημ.), 43-58, 58-73
Διαιτητές: Παπαπέτρου- Διαμαντής- Παγώνης
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ (Πρίφτης): Παπαντωνίου 7(1), Ραμ, Ματσαμάς, Γεωργαλλής 5(1), Κόμματος 14(2), Σμιθ 7, Στεφανίδης 8(1), Σίμπσον 3(1), Όσμπι 14, Κάπελαν, Δανάς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Χαραλαμπόπουλος, Μπράμος 9(3), Κάρι 14(3), Μπατίστ, Φώτσης 8(2), Ούκιτς 13(2), Λάσμε 6, Μαυροκεφαλίδης 4, Διαμαντίδης 1, Γκιστ 12(2), Γιάνκοβιτς 6, Αποστολίδης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Όταν θεωρητικά ένας καλύτερος αντίπαλος παίζει μ’ έναν υποδεέστερο είναι θέμα του καλύτερου το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Βρήκαμε λίγο χώρο στο α’ ημίχρονο και παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί. Στο γ’ δεκάλεπτο ήταν καθαρά θέμα του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν πολύ σοβαρός και συγκεντρωμένος. Είχε καλύτερη κυκλοφορία στη μπάλα, βρήκε καλύτερες επιλογές και έβαλε κάποια σουτ. Για μας ήταν ένα δύσκολο 15ήμερο μετά τις δύο απώλειες στους ψηλούς αλλά και την απουσία του Τσάμη. Οι απουσίες αυτές δεν σε πληγώνουν μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην καθημερινότητα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, θα πηγαίνουμε βήμα- βήμα. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα αποτελέσματα έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Απ’ ότι φαίνεται θα πάμε μέχρι το τέλος για να δούμε πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ουρά που μας ενδιαφέρει. Καλή συνέχεια στον κόουτς Πεδουλάκη και στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΝΑΣ: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μας, γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες από τις προπονήσεις. Πιστεύω όμως ότι ήρθαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μην δώσουμε δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας υποτιμήσει. Πιστεύω ότι παλέψαμε, συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας για τη δίκαιη νίκη τους και τους εύχομαι καλή συνέχεια».
ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: «Ο Κολοσσός είχε μία τακτική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να αφήσει τα ελεύθερα σουτ . Το είχαμε πει αυτό, το βάλαμε στα πλάνα, αλλά δεν λειτουργήσαμε καλά. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι και ειδικά στο α’ ημίχρονο. Αυτό αποτυπώνεται από τα ριμπάουντ μας, ιδιαίτερα τα επιθετικά. Στο β’ ημίχρονο τουλάχιστον λειτουργήσαμε, παίξαμε τις παράλληλες πάσες, βρήκαμε καλύτερο ρυθμό σε καταστάσεις close out και από κει και πέρα πήραμε μία διαφορά στο γ’ δεκάλεπτο και τελειώσαμε το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς Πρίφτη και στον Κολοσσό».
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ: «Στο ξεκίνημα του αγώνα παρουσιαστήκαμε πολύ χαλαροί και όχι τόσο συγκεντρωμένοι. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε πιο σκληρά, βρήκαμε ρυθμό και στο β’ ημίχρονο φτάσαμε να παίζουμε έτσι όπως θέλουμε. Από κει και πέρα προερχόμαστε από ένα μεγάλο ταξίδι και έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια, για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Κολοσσού».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...