Κοινή στάση δημοτικής αρχής και παρατάξεων της μειοψηφίας στη Λέρο για το μεταναστευτικό

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΛΕΡΟΥ
-Σήμερα, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη διαπαραταξιακή σύσκεψη του Δ.Σ. Λέρου, με μοναδικό θέμα την ενημέρωση των παρατάξεων αναφορικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης περί κατασκευής νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων - μεταναστών στην περιοχή Λέπιδα Λέρου.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μεραμπελιώτης Βασίλειος, κ. Καστής Δημήτριος, κ. Γρεκός Κυριάκος, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Λουλουδιάς Στυλιανός, κ. Σοροκάκης Ιωάννης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κλήμης Κωνσταντίνος, κ. Μουντάκης Δημήτριος, κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος, κ. Καραμπάτης Μιχαήλ, κ. Διαμαντάρας Δημήτριος.

Μετά την ενημέρωση του Δημάρχου Λέρου αναφορικά με το θέμα, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, οι παριστάμενοι διαφώνησαν σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την επέκταση των δομών και αποφάσισαν τα εξής:

1. Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18.00, θα συγκληθεί εκτάκτως σε Σώμα το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το μεταναστευτικό, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

2. Στην εν λόγω έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λέρου θα κληθούν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...