Κοινή στάση δημοτικής αρχής και παρατάξεων της μειοψηφίας στη Λέρο για το μεταναστευτικό

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΛΕΡΟΥ
-Σήμερα, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη διαπαραταξιακή σύσκεψη του Δ.Σ. Λέρου, με μοναδικό θέμα την ενημέρωση των παρατάξεων αναφορικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης περί κατασκευής νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων - μεταναστών στην περιοχή Λέπιδα Λέρου.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μεραμπελιώτης Βασίλειος, κ. Καστής Δημήτριος, κ. Γρεκός Κυριάκος, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Λουλουδιάς Στυλιανός, κ. Σοροκάκης Ιωάννης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κλήμης Κωνσταντίνος, κ. Μουντάκης Δημήτριος, κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος, κ. Καραμπάτης Μιχαήλ, κ. Διαμαντάρας Δημήτριος.

Μετά την ενημέρωση του Δημάρχου Λέρου αναφορικά με το θέμα, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, οι παριστάμενοι διαφώνησαν σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την επέκταση των δομών και αποφάσισαν τα εξής:

1. Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18.00, θα συγκληθεί εκτάκτως σε Σώμα το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το μεταναστευτικό, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

2. Στην εν λόγω έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λέρου θα κληθούν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Αποκατάσταση της αλήθειας από τον πρώην Υποδιοικητή της Β’ Υ.ΠΕ Χαράλαμπο Πλάτση: Έργο ΠΑΣΟΚ το...
://www.youtube.com/watch?v=oDAUK9VRxB0&feature=share Ένα κομμάτι που γράφτηκε στην εποχή της...
Επίσκεψη στο Καστελόριζο πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Μαΐου ο πρόεδρος της DodekanisosSeaways,...
Η Δωδεκάνησος, η Ρόδος, η Χάλκη, ο Αρχάγγελος, όλα τα νησιά μας αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον...