Κοινή δήλωση Επάρχου Καρπάθου- Κάσου και δημάρχου Κάσου για την πυρκαγιά στο κτίριο της Κασιακής Αδελφότητας Νέας Υόρκης

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΟΥ
-Κάσος, 10 Ιουλίου 2014
-Ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου και ο Δήμαρχος Κάσου Μιχάλης και Δημήτρης Ερωτόκριτος προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση αναφορικά με τη θλιβερή είδηση της πυρκαγιάς που ξέσπασε πρόσφατα στο κτίριο της Κασιακής Αδελφότητας Νέας Υόρκης:

«Ως αιρετοί εκπρόσωποι της Κασιώτικου λαού εκφράζουμε την βαθιά οδύνη μας για την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στις 26 Ιουνίου ε. έ. στο Κασιώτικο σπίτι στο Μπρονξ Νέας Υόρκης.
Εκτός από τις σημαντικές υλικές ζημιές που προξένησε το αναπάντεχο αυτό συμβάν στη ζεστή εστία των απόδημων Κασιωτών της Αμερικής, ακόμη σημαντικότερες είναι οι ανεπανόρθωτες ζημιές που προξένησε στα αρχεία και κατ’ επέκταση στα ιστορικά τεκμήρια ενός εκλεκτού τμήματος της Κασιακής διασποράς.  
Πιστεύουμε ότι οι απόδημοι συμπατριώτες μας θα σταθούν στο ύψος που απαιτούν οι δύσκολες αυτές ώρες και με την αλληλεγγύη των απανταχού Κασιωτών θα ξαναφτιάξουν ακόμη καλύτερο το Κασιώτικο σπίτι της Νέας Υόρκης που χάσαμε. Από την πλευρά μας εξετάζουμε όλους τους δυνατούς τρόπους συμμετοχής στην αγωνιώδη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αυτές τις στενάχωρες στιγμές αισθανόμαστε όλοι Κασιώτες της Αμερικής.

Μιχάλης Ερωτόκριτος                                        Δημήτρης Ερωτόκριτος
Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου                             Δήμαρχος Κάσου           »

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...