Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στη Ρόδο για συνταξιοδοτικά θέματα

Στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφθεί το νησί της Ρόδου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στη πόλη της Ρόδου και στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Θα σας ενημερώσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί που αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α. (Social Security Administration).

Επίσης θα σας βοηθήσει στην έκδοση Αριθμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων ( Social Security Number) καθώς για τον συγκεκριμένο λόγο η προσωπική σας παρουσία στην Πρεσβεία της Αθήνας είναι υποχρεωτική.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 από τις 8:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο κτήριο του Επιμελητηρίου της Ρόδου, Γρηγορίου Λαμπράκη 8 στην πόλη της Ρόδου.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη και πολύτιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης πρεσβείας στο email: https://gr.usembassy.gov/u-s-citizen-services/social-security/fbu-inquiry-form/ .ΠΛΑΝΑ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...