Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Κάρπαθο

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Κάρπαθο στις 24/05

στο Δημαρχείο Καρπάθου.

Στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφθεί το νησί της Καρπάθου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., πού τώρα κατοικούν στη Κάρπαθο και στην ευρύτερη περιοχή τού νησιού. Θα σας ενημερώσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί που αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α. (Social Security Administration). Eπίσης θα σας βοηθήσει στην έκδοση Αριθμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Social Security Number) καθώς για τον συγκεκριμένο λόγο η προσωπική σας παρουσία στην Πρεσβεία της Αθήνας είναι υποχρεωτική.

Την Παρασκευή 24 Μαϊου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., το κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου στα Πηγάδια Καρπάθου.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη και πολύτιμη. Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε την υπεύθυνη για θέματα Ελληνο-Αμερικανών του νησιού της Καρπάθου Κα Φωτεινή Χαλκιά-Καζαμία στα τηλέφωνο 22453-60115 (Γραφείο Δημάρχου) ή 6945440830 ή στό τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης πρεσβείας στο email: https://gr.usembassy.gov/.../social.../fbu-inquiry-form/

Με εκτίμηση,

Nikolaos Anastasiadis

Field/Claims Representative

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...