Κλείσιμο της μιας λωρίδας επι της Ε.Ο Ρόδου-Λίνδου, στο ύψος του Φαληρακίου, για ασφαλτόστρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι στο 15ο χλμ της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου (Φαληράκι), θα κλείσει η μία εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ρόδο, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Συντήρηση Ε.Ο Ρόδου- Λίνδου και Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο». Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα γίνεται αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και η διέλευση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με χρήση μόνο της αριστερής λωρίδας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, με  ώρα έναρξης 07:30 και λήξης 17:00 και θα συνεχιστούν τις ίδιες ώρες την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στο 1,5ο χλμ της Εθνικής Οδού Ανατολικές Ακτές - Αεροδρόμιο (κόμβος προς ΧΥΤΑ Ρόδου) η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο θα  κλείσει,  προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού στα πλαίσια υλοποίησης του προαναφερόμενου έργου. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο θα γίνεται εναλλάξ και θα ρυθμίζεται από δύο (2) άτομα του προσωπικού ασφαλείας, τα οποία θα βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, με  ώρα έναρξης 07:30 και λήξης 17:00 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών, δηλαδή μέχρι και το Σάββατο 02 Μαΐου 2020.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

 

 

 

Επίσης, οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...