Κλίμα νίκης κι αισιοδοξίας για την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και στην Κω

Κλίμα νίκης κι αισιοδοξίας για την

«Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και στην Κω

-Σε κλίμα νίκης και αισιοδοξίαςγια την επερχόμενη αλλαγή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιείται η περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνού στην Κω.

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Νίκο Κανταρζή, Διονυσία Κασσιώτη, Χρυσούλα Κεφαλιανού, Δημήτρη Κώστογλου Βασίλη Πίτση, Βασίλη Ραμπαούνη, Νίκο Σοφό, και Σταύρο Φρούντζα, παρακολούθησαν τις παραδοσιακές Ιπποδρομίες στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί. Στη συνέχεια, μετά από πρόσκληση του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κώου-Νισύρου κ. Ναθαναήλ, παραβρέθηκε στο μεγάλο πανηγύρι, στην Μονή του Αγίου Γεωργίου.

Κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στο νησί ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Ζηπάρι και το Μαστιχάρι όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες.

Παράλληλα, τόσο στο Ζηπάρι όσο και στο Μαστιχάρι ο κ. Μανώλης Γλυνός, άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς αλλά και τα αιτήματα των κατοίκων για μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας, της ανάπτυξης του νησιού αλλά και της βελτίωσης των υποδομών.

Όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, μιλώντας σε υποστηρικτές της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, το νέο μοντέλο διοίκησης στην Περιφέρεια που θα ακολουθήσει ως αυριανός περιφερειάρχης, θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, σε συνεργασία και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγικούς φορείς. «Πρέπει να υπάρχει ενιαίο μέτωπο που θα διεκδικεί τις λύσεις για τα νησιά μας. Εμείς είμαστε εδώ, για να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής Κω και όλων  των δημοτικών αρχών, για να κάνουμε το καλύτερο για το κάθε νησί ξεχωριστά και όλοι μαζί να κάνουμε τη διαφορά για το Νότιο Αιγαίο», ανέφερε ο κ. Μανώλης Γλυνός ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στην Κω.

Από το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, δεν ξεχάσαν την σημερινή επέτειο για τα 45 χρόνια απο την...
"Ανοίξαμε όλα τα μέτωπα κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού 37χρονου έπειτα από συμπλοκή 4...
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ε. Α. Υ. Ν. Δ. Αρ. Εγκρ....