Κλάφτα Γεροευάγγελε - Του Γιάννη Παρασκευά

ΚΛΑΦΤΑ ΓΕΡΟΕΥΑΓΓΕΛΕ-Στραβά και ανάποδα πάνε τα πράγματα ΓΕΡΟΕΥΑΓΓΕΛΕ, αυτή η ΕΛΙΑ δεν λέει να φυτρώσει και να πιάσει ρίζες, ρίξε- ρίξε λίπασμα την έκαψες και ούτε ένα πράσινο κλαδάκι δεν λέει να ξεμυτήσει.
Κακή μοίρα κατά που φαίνεται Γεροευάγγελε, το πράσινο δεν σου πάει και τόσο, φαγώθηκες τόσα χρόνια να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να αναπαυθείς στη σκιά του πράσινου δένδρου του ΠΑΣΟΚ και μόλις τα κατάφερες το έπιασε φυλλοξήρα και το μόνο που του απομένει  όπως τα κατάφερες είναι να καταλήξει σε καυσόξυλα.


Το κακό που θα σε βρει Γεροευάγγελε είναι ότι στο τέλος δεν θα πάρεις μερτικό ούτε από τα καυσόξυλα, θα τα μοιραστούν άλλοι και άλλοι και εσύ θα μείνεις στην απ’ έξω, κυκλοφορούν πολλά σαΐνια που είναι έτοιμα να σου πάρουν την κληρονομιά.


Ξύπνιος είσαι, έτσι λένε οι κακές γλώσσες, αυτές που σε γλύφουν και σου πήραν τα μυαλά, αλλά σίγουρα θυμάσαι την παροιμία που λέει ότι το "έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται", από εδώ το είχες από εκεί το έφερνες κατάφερες να κάνεις να φαίνεται εξανεμισμένη η κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ και πίστευες ότι  χωρίς αντιδράσεις μπορείς να τη διαχειριστείς μόνος σου.


Κακά σκυλιά Γεροευάγγελε όλοι αυτοί που μεγάλωσαν στη σκιά του δένδρου του ΠΑΣΟΚ, δεμένοι με αναμνήσεις μαζί του με νύχια και με δόντια ζητούν να έχουν λόγο για τη μοίρα του και διεκδικούν τα κληρονομικά τους δικαιώματα, οι πιο πολλοί μέχρι τώρα έβγαζαν τον σκασμό και περίμεναν να δουν τι θα γίνει, τώρα που φτάνει η ώρα της κληρονομιάς βγάζουν γλώσσα.


Έχουν δίκιο Γεροευάγγελε, κανένας δεν σε έκανε πληρεξούσιο και απόλυτο κυρίαρχο και ιδιοκτήτη που να σου δίνει το δικαίωμα να ενεργείς και να αποφασίζεις μόνο σου για την τύχη του ΠΑΣΟΚ, αυτός που το έφτιαξε είχε πει ότι αυτό που κάνω, ούτε κληρονομείται, ούτε διαμοιράζεται, πως σου ήρθε η φαεινή ιδέα χωρίς να έχεις κανένα δικαίωμα με τις αποφάσεις σου να το δώσεις κληρονομιά στην ανυπαρξία.


Όταν ένα σπίτι έχει πολλούς κληρονόμους και συνδιαχειριστές το αν θα το γκρεμίσουν η θα το επισκευάσουν το αποφασίζουν όλοι μαζί, εσένα ποιος σου είπε ότι μπορείς μόνο σου να γκρεμίσεις το ΠΑΣΟΚ χωρίς να ρωτήσεις κανένα.


Δικολαβίες Γεροευάγγελε όλα αυτά που κάνεις, στάχτη στα μάτια των χαζών ή αυτών που κρατάνε πισινή μπας και χωρέσουν στο περίπτερο που πας εσύ και κάποιοι άλλοι να φτιάξετε σε αντικατάσταση της Πολυκατοικίας ( ΠΑΣΟΚ).


Κόμμα θέλετε να κάνετε ή τσόντα σε κάποιους άλλους, που ακούστηκε ξανά ότι προσπαθώ να κάνω κόμμα και ο στόχος που βάζω είναι να είμαι συμπλήρωμα κάποιων άλλων σε κάθε Κυβερνητικό αχταρμά.

Απλά μαθηματικά Γεροευάγγελε, κόμμα χωρίς Οργανώσεις, χωρίς στόχους  και χωρίς κόσμο να το ακολουθεί και να το πιστεύει είναι σαν τα πυργάκια που φτιάχνουν τα παιδιά στις αμμουδιές.


Λόγια του αέρα είναι Γεροευάγγελε όλες οι ψευτοαναλύσεις για τη Δημοκρατική παράταξη που Ευαγγελίζεσαι εσύ και μερικοί άλλοι πολιτικοί άστεγοι, τρικλοποδιά και η πρόταση σου για Συνέδριο Δημοκρατικής Παράταξης, για ποιο λόγο, με ποιους, με ποιες διαδικασίες, με ποιες πολιτικές αρχές, με ποιες στοχεύσεις και με ποια Κοινωνική αντιστοίχιση.


Πάρε τα πράγματα με τη σειρά Γεροευάγγελε, μάζεψε τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ σε ένα Συνέδριο καθαρό χωρίς τρικλοποδιές, να μπουν στο τραπέζι όλα τα ζητούμενα, με πρώτο τι γίνεται με το ΠΑΣΟΚ, το διαλύουμε, το κρατάμε και αν ναι πως.


Όταν όλα αυτά ξεκαθαρίσουν τότε ανοίγονται και άλλοι δρόμοι για το μέλλον, αλλιώς Γεροευάγγελε θα είσαι ο επίσημος Νεκροθάφτης του Πολιτικού σχηματισμού που έγραψε Ιστορία και με τα καλά του και με τα κακά του.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

11/07/2014

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...