Κατερίνα Γαβαλά: Οφείλουμε να ζωντανέψουμε ξανά το όραμα του Γιώργου Γεννηματά για το ΕΣΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Κως, 13/03/2022

- Η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Αν.Γραμματέας Τομέα Αποδημων και Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Κω κ. Κατερίνα Γαβαλά, σε συνεργασία με τον συντονιστικό όργανο που συστήθηκε από την δημοτική αρχή  για την προώθηση των προβλημάτων των νοσηλευτικών δομών Υγείας του νησιού της Κω, συμμετείχε στον μαραθώνιο συναντήσεων με τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή όπως και με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Π. Πικραμμένο αλλά και την Αν.Υπουργό Υγειας κ. Μ. Γκάγκα.

Το συμπέρασμα των συναντήσεων αυτών επιτρέπει με συγκρατημένη αισιοδοξία να ευελπιστούμε πως τα βραχυπρόθεσμα προβλήματα του Νοσοκομείου Κω θα καλυφθούν και πως είναι καταλυτικός ο ρόλος των κινητοποιήσεων των πολιτών της Κω για της διαφοροποίηση του θεσμικού πλαισίου που αφορά την υγειονομική κάλυψη και την θέσπιση κινήτρων στα νησιά της παραμεθορίου.

Αν και οι υποσχέσεις για βελτίωση και εξέλιξη των παροχών υγείας ήταν σημαντικές δεν έγινε καμία αναφορά στην νέα δομή, το νέο νοσοκομείο Κω και τον προγραμματισμό ανέγερσης του.

Για τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ η στήριξη των δομών υγείας στα νησιά και η ενδυνάμωση του ΕΣΥ παραμένει προτεραιότητα όπως από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του.

Σήμερα οφείλουμε συνειδητά να ζωντανέψουμε ξανά το όραμα του Γιώργου Γεννηματά προσαρμόζοντας το στις σημερινές συνθήκες. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
16 Μαΐου 2023   ΘΕΜΑ:  «Συγκέντρωση-Σταθμός. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην...
Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...