Κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Δημοσιεύουμε το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου του Νοτίου Αιγαίου με το οποίο τάσσεται κατά του λουκέτου στην ΕΡΤ και στηρίζει τον εκσυγχρονισμό της και τις μετατάξεις προσωπικού του φορέα. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι σε προηγούμενο ποστ το VERENA που δεν είχε λάβει το εν λόγω ψήφισμα, ανέφερε μετά απο πληροφορίες, οτι το εν λόγω ψήφισμα ήταν στην κυβερνητική γραμμή, κάτι που δεν αληθεύει όπως φαίνεται από το ίδιο το ψήφισμα. Προφανώς παραπληροφορηθήκαμε...Η παραπληροφόρηση να σημειωθεί δεν σχετίζεται επι'ουδενί με το έγκυρο ρεπορτάζ της Ροδιακής. Σχετίζεται με την σημείωση του VERENA για το περιεχόμενο του ψηφίσματος που μεχρι εκέινη τη στιγμή δεν ήταν γνωστό.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αναφορικά με τη παύση λειτουργίας της ΕΡΤ, εκδίδει το ως κάτωθι ψήφισμα :

• Τάσσεται κατά της παύσης λειτουργίας του κρατικού φορά Ρ&Τ. Ιδιαιτέρως ως νησιωτική – συνοριακή περιοχή τονίζουμε την εθνική αναγκαιότητα λειτουργίας του στην από πάσης απόψεως ευαίσθητη περιοχή μας.

• Ο εν λόγω φορέας πρέπει να λειτουργήσει σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα που έχουν υιοθετήσει τα περισσότερα κράτη της Ε.Ε..

• Όπως και οι λοιπές υπηρεσίες, φορείς, οργανισμοί, δομές και επιχειρήσεις του δημοσίου και των ΟΤΑ εναρμονίζονται στις συνθήκες της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, μειώνοντας το λειτουργικό τους κόστος και επαναξιολογώντας το προσωπικό τους για την βέλτιστη δυνατή απόδοση τους, έτσι και η ΕΡΤ είναι αναγκαίο να εξελιχθεί αναλόγως. • Το προσωπικό της ΕΡΤ που δεν θα εργασθεί στο νέο κρατικό φορέα, να τύχει όλης της απαραίτητης μέριμνας προκειμένου ή να συνταξιοδοτηθεί (για όσους είναι πλησίον της ολοκλήρωσης της εργασίας τους) ή να μεταταχθεί σε υπηρεσίες που θα αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...