Κατάμεστο το Θερινό ΡΟΔΟΝ στην ομιλία του Φώτη Χατζηδιάκου - Τον προλόγισε ο Λουδοβίκος των Ανωγείων

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν απόψε το Θερινό Σινέ ΡΟΔΟΝ, στην ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος, ήταν και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων που προλόγισε, κατ'εξαίρεση όπως είπε, τον φίλο του Φώτη. Ο Λουδοβίκος είναι προσωπικός φίλος της Αγάπης και του Φώτη Χατζηδιάκου για όσους δεν το γνωρίζουν. Ο Λουδοβίκος με τρόπο ξεχωριστό, λυρικό, προλόγισε τον φίλο του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ηταν εκεί ο Γιώργος Νικητιάδης, ο Κοσμάς Σφυρίου, ο Γιώργος Γιαννόπουλος,ο Αντώνης Καμπουράκης, ο Βασίλης Παπανικόλας, ο Στάθης Κουσουρνάς, ο Σωτήρης Παμπάκας και πολλοί άλλοι.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ «ΡΟΔΟΝ»
ΡΟΔΟΣ,   15 ΜΑΪΟΥ 2014

Ροδίτισσες και Ροδίτες,

Καλώς ήρθατε στην παρουσίαση της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης μας «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».
 Η αποψινή μας εκδήλωση αποτελεί την αφετηρία του νικηφόρου αγώνα μας για τις επικείμενες εκλογές, ... για την νίκη των πολιτών της Ρόδου.
Σας ευχαριστούμε για την τιμή, για την εμπιστοσύνη, για την αγάπη σας.
Είχα δηλώσει στην εναρκτήρια ομιλία μου ότι παίρνουμε δύναμη από τη δύναμη σας.
Εσείς μας δίνετε την δύναμη
Εσείς μας δίνετε την έμπνευση και το κουράγιο
Εσείς αποτελείτε το έναυσμα για την τελική μας νίκη
Σε αυτόν τον αγώνα θα πορευτούμε μαζί
Για την Ρόδο που αγαπάμε
Για την Ρόδο που σχεδιάζουμε
Για την Ρόδο που διεκδικούμε
 Έχουμε επίγνωση των αναγκών και των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσουμε.
Έχουμε συνείδηση των ιστορικών μας καταβολών και των δυνατοτήτων μας. Μαζί θα χτίσουμε πάνω στο έργο, που έχει γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή, θα μετασχηματίσουμε το σήμερα με μια διαφορετική αντίληψη και δυναμική, και θα δημιουργήσουμε το αύριο που αξίζει στα παιδιά μας.
   Σε όλη τη διάρκεια της σύντομης προεκλογικής εκστρατείας συγκεντρώσαμε τα πυρά όλων των ανθυποψηφίων. Και βέβαια σε μια δημοκρατική κοινωνία πρέπει να συνομιλείς και με ανθρώπους με τους οποίους διαφωνείς. Οι επιθέσεις όμως αυτές διακρίνονταν σε δύο κατηγορίες. Σε αυτές που ήταν εντός του πολιτικού πολιτισμού και σε αυτές που αποτελούν «χτυπήματα κάτω από τη μέση», τις οποίες καταδικάζω και δεν θα ανεχτώ. Οι πολίτες της Ρόδου γνωρίζουν, προβληματίζονται, αγανακτούν και καταδικάζουν τέτοιου είδους πρακτικές, που έχουν συμβεί και στο παρελθόν για άλλους.  
 Θέλω να δηλώσω ενώπιον σας, για μια ακόμη φορά, ότι με βάση το προσωπικό μου σύστημα αξιών και τις παραδοσιακές μου καταβολές, όπως έχω αποδείξει από την μέχρι τώρα προσωπική και αυτοδιοικητική μου πορεία, πρακτικές και επιλογές, που είναι αντίθετες με την παράδοση της ηθικής δεν με αφορούν.
Φίλες και Φίλοι,
Η παρουσία σας σήμερα εδώ είναι εντολή να ξεκινήσουμε την πορεία μας ως νέα δημοτική αρχή και στέλνει ένα ηχηρό και καθαρό μήνυμα νίκης προς όλες τις κατευθύνσεις.
Απόψε η Ρόδος ΨΗΦΙΣΕ!
Η μεγάλη μας δύναμη είστε εσείς. Οι άνθρωποι της πόλης μας, οι άνθρωποι της υπαίθρου. Οι εργαζόμενοι, οι επιχειρηματίες, η μεσαία τάξη, οι νέοι μας, οι υπερήλικες, οι ντόπιοι και οι αλλοδαποί, ο επισκέπτης και ο μετανάστης, ο επαγγελματίας, ο μισθωτός, ο νέος, ο άνεργος, ο ανασφάλιστος, η κοινωνία ολόκληρη. ΕΣΕΙΣ, που είστε δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μας, που μας στηρίζετε.  
 Η εμπιστοσύνη σας, η κατανόηση σας, η ενθάρρυνση, θα αποτελέσουν το θεμέλιο, πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί η αποτελεσματικότητα του συνόλου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...