Καρχιμάκης σε Βορίδη: Η Δεξιά εξέθρεψε Γκοτζαμάνηδες! Οταν μιλάτε για τον Ανδρέα να είστε προσεκτικοί!

Σάλος από την κριτική Βορίδη στο ΠΑΣΟΚ «Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου» δήλωσε ο Βουλευτής της Ν.Δ.

Αυστηρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, από το βήμα του 9ου Συνεδρίου της Ν.Δ. προκαλώντας αντιδράσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και από στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης ανέφερε πως : "Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Εξάλλου, τόνισε: «Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους». Επιπλέον, έκανε λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση με την αριστερά.

«Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά» συνέχισε και επισήμανε πως για να πετύχει οριστικά η ανάκαμψη και η ανάπτυξη προϋπόθεση είναι μια μεγάλη ιδεολογική νίκη και μια μεγάλη ιδεολογική ήττα.

«Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας» σημείωσε.

Αντιδράσεις Η αναφορά του Μάκη Βορίδη -κατά την ομιλία του στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας- στον Ανδρέα Παπανδρέου, στάθηκε αφορμή για την απάντηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκη, στην οποία αναφέρει: «Ο ελληνικός λαός, γνωρίζει ποιοι του έδωσαν αξιοπρέπεια, υπόσταση και ζωή αλλά και ποιοι τον διαπόμπευσαν.

Η δημοκρατική παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι διαχρονικά για πολλες δεκαετιες χαραγμενοι και ταυτισμενοι στη συνειδηση της συντριπτικης πλειοψηφιας των ελληνων, με την προσφορά την αξιοπρεπεία και την δημοκρατία.

Η δεξιά που υπηρετησατε εσεις σε ΌΛΕΣ της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών της διαίρεσης της υπονόμευσης, της υπηρετησης των φαυλων της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της καταρευσης.

Όταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, να είστε πολυ προσεκτικοί.

Η ασεβειες και οι απρεπειες, ήταν διαχρονικά ίδιον της δεξιας παράταξης που εξεθρεψε, γκοτζαμανηδες, και υπονομευτες της δημοκρατίας και της πολιτικής και της κοινωνικής.

Μιχάλης Καρχιμάκης» parapolitika

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...