Και νέα χωροθέτηση για Μονάδα Αποβλήτων Εκσκαφών στα όρια της Ψίνθου!

Και νέα χωροθέτηση,  η δευτερη στη σειρά , για μονάδα αποβλήτων εκσκαφών οικοδομικών υλικων σύμφωνα με απόφαση αναρτημένη στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σπο την αρμόδια υπηρεσία της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει εκδοθεί και είναι στα όρια της  Κοινότητας Ψίνθου. Ο Τάσος Κόστας αναφέρει τα παρακάτω σε ανάρτηση του στο facebook και δημοσιοποιεί  την ανάρτηση στο Διαύγεια : 

https://diavgeia.gov.gr/.../%CE%A9%CE%9E%CE%96%CE%927%CE...

Σύμφωνα με δημόσιο έγγραφο αναρτημένο στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας χωροθέτησε μονάδα ανακύκλωσης οικοδομικών υλικών ΚΑΙ στα διοικητικά όρια της τοπικής κοινότητας Ψίνθου (ένα χλμ μετά το γεφύρι στο στρατόπεδο της Ασπρης Πέτρας).

Αυτό σημαίνει ότι, νόμιμα, οι υπηρεσιακοί παράγοντες έκριναν ότι ο οδικός άξονας Καλυθιές - Ψίνθος (συν ο δρόμος που οδηγεί προς Αφάντου) μπορεί να επιβαρυνθεί με πολλά φορτηγά που καθημερινά θα μεταφέρουν μπάζα προς τις δύο μονάδες και επίσης έκριναν ότι η παρθένα περιοχή περιβάλλοντος με τα χιλιάδες ελαιόδεντρα μπορεί να μετατραπεί σε μικρή βιομηχανική ζώνη.

Αν υλοποιηθούν οι δύο επενδύσεις τότε εμείς θα πρέπει να φύγουμε, να πάμε αλλού, μακριά από εδώ αφού όλα γίνονται νόμιμα...

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα...
To κείμενο που ακολουθεί, εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν την Σύμη στην Επανάσταση του 1821...
Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο...
Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου - Ρόδος, 15/7/2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η περιφερειακή...