Και με τους αποφοίτους του ΕΠΑΛ τι θα γίνει κ. Υπουργέ…?

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και με τους αποφοίτους του ΕΠΑΛ τι θα γίνει κ. Υπουργέ…?
Η πολιτευτής των ΑΝΕΛ ΜαρίαΑγγέλου συναντήθηκε με τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας Δωδεκανήσου κ. Παπαδομαρκάκη προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση της αναπλήρωσης των κενών θέσεων στα σχολεία της Δωδεκανήσου.
Σε δήλωση της αναφέρει:
« Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί το ζωτικό θέμα της ομαλής λειτουργίας των Γυμνασίων και των Λυκείων των νησιών μας και ιδιαιτέρως των πιο μικρών φαίνεται ότι έχει μπει στην τελική ευθεία επίλυσης του. Μετά από πολλέςπιέσεις από την πλευρά μας αλλά και προσπάθειες της ίδιας της υπηρεσίας, διορίστηκαν καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων σε  Κω, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσο, Σύμη, Χάλκη, Νίσυρο και στα πολύπαθα νησιά του Καστελόριζου και του Μαραθονησίου οι περιπτώσεις των οποίωνπραγματικά μας είχανσυγκινήσει.
Μόνο μελανό σημείο πλέον αποτελούν οι καταργημένες ειδικότητες των Επαλ. Μαθητές τελειόφοιτοι ζητούν να τους δοθεί η δυνατότητα να αποφοιτήσουν από τις ειδικότητες τις οποίες σπούδαζαν 2 χρόνια τώρα περιμένουν το διορισμό αναπληρωτών καθηγητών στις ειδικότητες των μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων, μηχανικώνεμπορικού ναυτικού και πλοιάρχου.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να ασκούμεπιέσεις προς επίλυση του θέματος όπως και για την βελτίωση των κριτηρίωνπρόσληψηςαφού δε λαμβάνεται υπόψη και δεν μοριοδοτείται επαρκώς η εντοπιότηταμε συνέπεια  τις περισσότερεςφορές οι  καθηγητέςνα μην δέχονται των διορισμό τους και να αποκλείονται από την όληδιαδικασία για δυο χρόνια.
Όσο για την συνεργασία μου με τον κ.Παπαδομαρκάκη ήταν πολύ καλή κι ελπίζω ότι θα συνεχιστεί στην προσπάθεια μας για το καλό του τόπου μας. Ιδιαίτερα μέρες σαν αυτή της επετείου της 28ης μας θυμίζουν ότι μόνο με αγώνες συνεχής και αδιάκοπους μπορούμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας, με μεταξύ μας συνεργασία και αγάπη για την πατρίδα.»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...