Και η πλάκα έχει τα όρια της...Γράφει ο Προκρούστης (για τον Αδωνι, τα φυλακτά και το ...πήδημα!)

ΚΑΙ Η ΠΛΆΚΑ ΈΧΕΙ ΌΡΙΑ

Μόνο ο Αρχιεπίσκοπος έλειπε απο την εγκατάσταση της Γιατρού στο Καστελόριζο, άν ο Αδωνις μοίραζε και τίποτα φυλαχτά η κουδουνάκια θα είχαμε μια πλήρη εικόνα γιορτής των εξαφανισμένων φύλων της Αφρικής.

Τα ίδια πρόσωπα στους ίδιους ρόλους κάμποσα χρόνια τώρα κοψομεσιάζονται για να λύσουν τα προβλήματα Υγείας της περιοχής.

Αν αρχίσω να μετρώ για το πόσες συσκέψεις έχουν γίνει και πόσες ώρες σπαταλήθηκαν για το τι θα γίνουν οι Κτιριακές εγκαταστάσεις του Παλιού Νοσοκομείου χάνω τον λογαριασμό.

Απο την εποχή που έγινε η μετεγκατάσταση στο νέο Νοσοκομείο ξεχάσαμε πόσοι Υπουργοί Υγείας έδωσαν άμεσες λύσεις, με την επιστροφή τους στην Αθήνα ξεχνούσαν τι είχαν πει την προηγούμενη μέρα και η ζωή συνεχιζόταν με όλους τους τοπικούς παράγοντες να θυμούνται ξανά το πρόβλημα την επόμενη επίσκεψη κάποιου άλλου Υπουργού.

Είστε όλοι υπεύθυνοι άρχοντες και μη, όχι μόνο αυτοί της Αθήνας, κοντεύουν δέκα πέντε χρόνια απο την εγκατάλειψη του Κτιριακού συγκροτήματος του παλιού Νοσοκομείου και οι αρμόδιοι, οι τοπικοί παράγοντες δεν καταφέρατε να έχετε μια συγκεκριμένη πρόταση, ο ενας το μακρύ του, ο άλλος το κοντό του, ανάλογα με το τι ήθελε να εξυπηρετήσει ο καθένας. Τα όσα έχουν ακουστεί για το πως πρέπει να αξιοποιηθεί το Νοσοκομείο είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον υλικό για Κωμωδία. Να βολέψουμε να στεγαστεί ο ένας, να μην στεναχωρήσουμε τον άλλο, να μην ξεβολευτούν κάποιοι επαγγελματίες με την στέγαση Υπηρεσιών, παίζουμε την κολοκυθιά και η λύση ξεμακραινει. Οι θεωρείες και οι υψηλές αναλύσεις αγαπητοί τοπικοί άρχοντες είναι καλά επικοινωνιακά τερτίπια αλλά διαρκούν όσο το μονόλεπτο της Δημοσιότητας, αυτο που χάσκει μετά είναι το δικό σας κενό, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά. Να κλαίτε η να γελάτε, ήρθε ο κ. Αδωνις να σας σας τα σούρει και να σας πει οτι ντρέπεται για το κατάντημα των κτιρίων, τι μέτρα πιο πολύ το κατάντημα το δικο σας η των κτιρίων, ευτυχώς που τα κτίρια έχουν πιο μεγάλες αντοχές στο χρόνο, ο χρόνος των ανθρωπίνων αντοχών έχει ημερομηνία λήξης. Το Νησί μας διαθέτει ένα από τα καλύτερα και αρτιότερα Νοσοκομιακα Συγκροτήματα και αντί να είναι το καμάρι μας γκρινιάζουμε γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν φταίει μόνο η πολιτική του Υπουργείου, το κακό μας το κεφάλι φταίει για πολλά πράγματα, η οργάνωση του, η χωροθέτηση των μονάδων, η σωστή αξιοποίηση του προσωπικού, η αλλαγή νοοτροπίας όλων όσων εμπλέκονται στη λειτουργία του, η διάλυση των παραμαγαζων, η σωστή λειτουργία των εξωτερικών Ιατρείων και των εργαστηρίων, θα έδιναν άμεσα την άλλη εικόνα που θέλουμε όλοι μας. Μέτρηστε κρεβάτια, αριθμό ασθενών, ημέρες Νοσηλείας, αριθμό γιατρών, αριθμό προσωπικού και βγάλτε συμπεράσματα, τα νούμερα δεν βγαίνουν, το νυχτερινό είναι απαραίτητο Τη Ρόδο την έχουμε το π........μα θα το βρούμε?

ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

Απο την ΓΝΩΜΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...