Καθαρισμός και αποκατάσταση σημείων του οδικού δικτύου της Ρόδου

Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου του νησιού της  Ρόδου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
-Συνεργεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπό την επίβλεψη του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Ευστρατίου, προχώρησαν το τελευταίο διάστημα σε εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο νησί της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία προχώρησαν στην απομάκρυνση μπαζών και αποκατάσταση αγροτικού δικτύου Σορωνής, στην αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στην περιοχή της Ψίνθου, στον καθαρισμό εισόδου – εξόδου του γεφυριού στις Επτά Πηγές, στον καθαρισμό των γεφυριών στους δρόμους Ψίνθος - Πεταλούδες και Ψίνθος – Μαριτσά, στον καθαρισμό της κουνέτας στην Ε/Ο Τσαΐρι – Αεροδρόμιο, στον καθαρισμό της ίδιας οδού από κατολισθήσεις, στον καθαρισμό και αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στην περιοχή Κολυμπίων – Αρχίπολης.

Επίσης, έγινε καθαρισμός του γηπέδου τένις στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» του Δήμου Ρόδου, καθαρισμός των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Φυτώριο καθώς και του Σκοπευτηρίου στον Καλαμώνα.

Στόχος της Περιφέρειας είναι όχι μόνο η βελτίωση της εικόνας του νησιού κατά την θερινή περίοδο, αλλά κυρίως η άρση της επικινδυνότητας σε σημεία του οδικού δικτύου και η βελτίωση της προσβασιμότητάς τους από κατοίκους και επισκέπτες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...