Κέρδη για το εννεάμηνο παρουσίασε η Τράπεζα Δωδεκανήσου - Δυναμικά συνεχίζεται η Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου, την Παρασκευή 18-10-2013 λήγει η προθεσμία άσκησης δικαιωμάτων των παλαιών συνεταίρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Κέρδη για το εννεάμηνο παρουσίασε η Τράπεζα Δωδεκανήσου
  • Δυναμικά συνεχίζεται η Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου, την Παρασκευή 18-10-2013  λήγει η προθεσμία άσκησης

δικαιωμάτων των παλαιών συνεταίρων

Ικανοποιητικά κρίνονται τα οικονομικάαποτελέσματα του 9μηνου 2013,  καθώς η τράπεζαπαρουσίασεκερδοφορίαύψους 112.000€, ενώ παράλληλαβελτίωσεσημαντικά τουςδείκτεςτης κεφαλαιακής της επάρκειας.

 

Τα θετικάαποτελεσμένα του 9μηνου οφείλονται,αφενός στην βελτίωσητης ρευστότητας στην τοπικήαγορά λόγω της πολύκαλήςτουριστικήςπεριόδου , η οποίαεπέτρεψε στις επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν με μεγαλύτερησυνέπεια στιςυποχρεώσεις τους και αφετέρου στα εκτεταμέναπρογράμματαρυθμίσεων δανείων  που εφαρμόζεισυστηματικά η Τράπεζα.

 

Η Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου προχωρά με  ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά,  την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την Τράπεζα  οι Δωδεκανήσιοι. Η ένθερμη υποστήριξη της προσπάθειας αυτής από όλους στου φορείς αλλά και  από τον επιχειρηματικό κόσμο της Δωδεκανήσου, επιβεβαιώνει τον ουσιαστικός ρόλο της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην στήριξηκαι την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.

 

Υπενθυμίζεται  ότι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, λήγει η περίοδος κατά την οποία μπορούν να ασκήσουν τα προτιμησιακά τους δικαιώματα οι παλαιοί συνεταίροι της Τράπεζας Δωδεκανήσου. Όσα δικαιώματα δεν ασκηθούν θα παραγραφούν και οι μερίδες που αντιστοιχούν σε αυτά θα διατεθούν με σειρά χρονικής προτεραιότητας σε παλαιούς και νέους συνεταίρου, το διάστημα από 19 έως 31 Οκτωβρίου.

 

Γι αυτό καλούνται όλοι οι συνεταίροι να εξασκήσουν το προτιμησιακό τους δικαίωμα μέχρι την Παρασκευή 18η Οκτωβρίου, δηλώνοντας επίσης και την προτίμηση τους για την απόκτηση επιπλέον μερίδων, πέραν αυτών που δικαιούνται, τις οποίες μπορεί να αποκτήσουν μετά  την 19η  Οκτωβρίου.

 

Υπενθυμίζεται επίσης από 11 έως και 31 Οκτωβρίου μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στην Αύξηση Κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου και νέα μέλη. Το δικαίωμα εγγραφής των νέων μελών ανέρχεται στα 5€. Επισημαίνεται ότι κατά την διάρκεια της Αύξησης Κεφαλαίου η συνεταιριστική μερίδα διατίθεται στην  προνομιακή τιμή των 18,50€ ενώ μετά την λήξη της Αύξησης η τιμή διάθεσης της μερίδας θα επανέλθει στα 27,50€.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...