Κάρπαθος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει του Δεκαπενταύγουστου

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-Εν όψει του 15 Αύγουστου αλλά και του εορτασμού της Λαρνιώτισσας(07/09), για την ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών, συνήλθε σήμερα το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο, απαρτιζόμενο από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς ( 13/08/2019) . Στις συσκέψεις αυτές ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:
-14 Αυγούστου 2019- Παραμονή Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Μενετές . Τα αυτοκίνητα τα οποία δεν έχουν προορισμό τις Μενετές αλλά την Αρκάσα θα εκτρέπονται στην διακλάδωση Μενετών-Αεροδρόμιο (Σακελλάκη) και θα πηγαίνουν μέσω αεροδρομίου.
Τα αυτοκίνητα που έρχονται από Αρκάσα και δεν έχουν προορισμό τις Μενετές , αλλά τα Πηγάδια, θα εκτρέπονται στην διακλάδωση Σταματουλίτσας.
Όσοι είναι προσκυνητές με προορισμό τις Μενετές και ερχόμενοι από Πηγάδια θα σταθμεύουν στην στροφή του κοιμητηρίου Μενετών και στο parking του Μνημείου Μενετών.
Όσοι είναι προσκυνητές με προορισμό τις Μενετές και ερχόμενοι από Αρκάσα θα σταθμεύουν στη θέση Αγία Τριάδα .
Για τις μετακινήσεις των προσκυνητών, από το κοιμητήριο ΠΡΟΣ Εκκλησία Παναγίας και από Αγ. Τριάδα ΠΡΟΣ Εκκλησία Παναγίας καθώς και το αντίθετο θα υπάρχει mini bus το οποίο είναι πρωτοβουλία της Εκκλησ. Επιτροπής Μενετών.
Όλες οι παραπάνω ενέργειες, για τις 14 Αυγούστου 2019 θα γίνονται από τις 5 : 00 μ. μ. έως 10 30 μ. μ.. Οι ίδιες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και για τις 15 Αυγούστου 2019 από 8: 00 π. μ. έως 4:00 μ. μ.
- 15 Αυγούστου – Εορτασμός Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Απέρι. Όλα τα αυτοκίνητα τα οποία θα έρχονται από Πηγάδια θα εκτρέπονται προς τον Περιφερειακό ώστε να μην εισέρχονται στον οικισμό. Τα οχήματα τα οποία έχουν προορισμό τις Πυλές θα επιτρέπεται να κατευθύνονται προς τα εκεί μέσω παρακαμπτηρίου Βασσών.
Τα αυτοκίνητα με προσκυνητές από Βωλάδα, Σπόα, κλπ θα σταθμεύουν έως την στροφή Μητροπόλεως στην δεξιά πλευρά όπως κατέρχονται. Το ωράριο των ρυθμίσεων θα είναι από 8: 00 π. μ. έως 2: 00 μ. μ.
- 7 Σεπτεμβρίου 2019: Εορτασμός εσπερινού στην Λαρνιώτισσα Πηγαδίων. Θα γίνει μονοδρόμηση του δρόμου από Αγία Κυριακή προς Λαρνιώτισσα και έως οικία Βιτώρη. Από οικία Βιτώρη και προς Λαρνιώτισσα θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος.
Η στάθμευση θα γίνει δεξιά πλευρά του δρόμου όπως κατευθύνονται ( Αγία Κυριακή- Οικία Βιτώρη ). Το ωράριο των ρυθμίσεων είναι από 5: 30 μ. μ. έως 10 :30 μ. μ.

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ-Πολιτικός χρόνος, αμφίσημη πολυσυζητημένη έννοια, νεολογισμός; επικοινωνιακό...
Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...