Κάλυμνος: 17χρονος επιτέθηκε με ψαλίδι σε 35χρονο στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου!

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ένας 17χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 35χρονου ημεδαπού τον οποίο χτύπησε με ψαλίδι προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες στην Κάλυμνο

Επιπλέον, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου και ενός 26χρονου που συνελήφθησαν για πρόκληση σωματικών βλαβών

Συνελήφθησαν σήμερα (23-08-2013) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 17, 26 και 35 ετών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, απειλής, οπλοχρησίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην Κάλυμνο ο 17χρονος πήγε στο σπίτι του 26χρονου και αφού διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, προκάλεσαν ο ένας στον άλλον σωματικές βλάβες και στη συνέχεια μετέβησαν στο νοσοκομείο του νησιού, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατά τη διάρκεια που οι εμπλεκόμενοι βρίσκονταν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ο 35χρονος, που συνόδευε τον 26χρονο, επιτέθηκε και χτύπησε με τα χεριά του τον 17χρονο ο οποίος αρπάζοντας ένα ψαλίδι τραυμάτισε τον 35χρονο στο αριστερό χέρι και την ωμοπλάτη στο ύψος του πνεύμονα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κίνδυνου, ενώ ο 17χρονος με τον 26χρονο συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...