Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Ας βοηθήσουμε όλοι, να ψηλώσει το Δένδρο της Αγάπης και της Προσφοράς»

Ρόδος, 17 Δεκεμβρίου 2019

-ΘΕΜΑ: Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Ας βοηθήσουμε όλοι, να ψηλώσει το Δένδρο της Αγάπης και της Προσφοράς»

Επιστημονική υποστήριξη στην Ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

-Ντόπιοι επιστήμονες, αποδεικνύουν τον αλτρουϊσμό και την ευαισθησία τους, προσφέροντας αφιλοκερδώς υποστήριξη στους αθλητές της Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο. Με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύουν ότι, η παροχή υπηρεσιών υγείας, είναι κοινωνικό λειτούργημα και όχι αμιγώς επάγγελμα.

-Συγκεκριμένα, ο Χειρουργός - Ορθοπεδικός κ. Γεώργιος Μυλωνάκης και το Πρότυπο Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο Laoudikos Laser, μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομάδας κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, ανέλαβαν τους αθλητές αφιλοκερδώς, υποστηρίζοντας ότι, αυτοί οι νέοι που στηρίζουν τον τόπο με την πρόοδο και τη φήμη της ομαδικής συνεργασίας, επιβάλλεται να τύχουν των αναγκαίων υπηρεσιών.

«Με ικανοποίηση και εξαιρετική διάθεση, προσφέρουμε στα παιδιά αυτά τις ιατρικές γνώσεις μας, έτσι ώστε, να συνεχίσουν να αγωνίζονται, με τη σωστή υποστήριξη, κάνοντας τη Ρόδο, ακόμα πιο γνωστή. Αυτή είναι η ηθική μας ικανοποίηση» τόνισε ο Χειρουργός -Ορθοπεδικός κ. Γεώργιος Μυλωνάκης.

 

«Θέτουμε τις υπηρεσίες του Φυσιοθεραπευτικού μας Κέντρου στη διάθεση των αθλητών μας, που παρά τα προβλήματα, επιμένουν να αγωνίζονται. Επιμένουν να ζουν, προσφέροντας αθλητισμό. Ουσιαστικά, υπηρετούμε την αξιοπρέπειά τους, θεωρώντας το καθήκον μας» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Laoudikos Laser κ. Παναγιώτης Λαουδίκος.

 

«Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα των επιστημόνων - συμπολιτών μας και ας απλώσουμε χέρι ανακούφισης σε ομάδες ανθρώπων που με υπερηφάνεια συνεχίζουν τη ζωή τους και με πείσμα αναβαθμίζουν την καθημερινότητά τους. Μόνο έτσι, μεγαλώνει το Δένδρο της Αγάπης και της Προσφοράς. Ένα Ευχαριστώ εκ μέρους μου, όσο και αν είναι Μεγάλο, είναι το ελάχιστο που μπορώ να εκφράσω για την πολύτιμη αυτή προσφορά.» είπε τέλος ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ημεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Νότιο Αιγαίο και από την μια μεριά του ως την άλλη ένας άλλος αέρας...
Δελτίο Τύπου Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου Μήνυμα νίκης της Συμμαχίας από την μεγαλειώδη, πολυπληθή...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...
«Η σημαντική επιτυχία της προώθησης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη,...