Κάλεσμα Νικητιάδη για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

- Ενόψει των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες της Δωδεκανήσου για συμμετοχή που αναδεικνύει όπως αναφέρει το «μεγαλείο της δημοκρατίας». Η δήλωση του κ. Νικητιάδη έχει ως εξής :

« To ΠΑΣΟΚ, επι προεδρίας  Γ. Παπανδρέου, καθιέρωσε για πρώτη φορά, όχι απλώς στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη αυτό πρώτο, την εκλογή του αρχηγού κόμματος από τους ίδιους τους πολίτες. Στη διαδικασία αυτή, που υιοθέτησαν αρκετά χρόνια αργότερα και άλλα Ευρωπαϊκά κόμματα, όπως και η Ν.Δ στην Ελλάδα, μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο τα μέλη, αλλά και όσοι δηλώνουν φίλοι του κόμματος. Με τον τρόπο αυτό εκλογής, που αποτελεί γιορτή για τη δημοκρατία και αναδεικνύει το μεγαλείο της, την εκλογή του αρχηγού δίδεται η δυνατότητα να την καθορίσουν όλοι όσοι πιστεύουν και επιθυμούν να έχουν άποψη, για τον αυριανό Πρόεδρο μας. Σήμερα, μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, ο Ελληνικός λαός , δυσαρεστημένος από την πολιτική της Ν.Δ και εντελώς αποστασιοποιημένος από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθώντας την ώριμη στάση του κόμματος μας υπο την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά σε όλα τα μεγάλα θέματα, στρέφει ξανά το ενδιαφέρον του προς εμάς. Εμάς, που αποτελούμε την μόνη γνήσια Σοσιαλδημοκρατική δύναμη στη πατρίδα μας και το μόνο γνήσιο εκφραστή του κεντρώου πολιτικού χώρου. Το μήνυμα αυτό του λαού, θα γίνει πολύ πιο ηχηρό όταν προσέλθει στις κάλπες, ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ψηφοφόρων. Θα είναι ένα μήνυμα, που όχι απλώς θα αποδεικνύει το γεγονός ότι το κόμμα μας αποτελεί ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, αλλά και μήνυμα προς την Ν.Δ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αρμενίζουν στραβά.

Με τα παραπάνω δεδομένα, καλώ τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους να δώσουν το παρόν στις εκλογές της Κυριακής. Ένα παρόν, που είναι βέβαιο ότι θα τους δικαιώσει , αλλά ταυτοχρόνως θα δώσει και σε εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, και με ενότητα τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας και τα νησιά μας».

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...