Ιωάννης Παππάς: Χρηματοδότηση έργων πνοής για Δ.Ε.Υ.Α

Ιωάννης Παππάς: Χρηματοδότηση έργων πνοής για Δ.Ε.Υ.Α

- Ο Ιωάννης Παππάς, βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, με τον Βασίλη Μανέττα, πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ και τον Γιώργο Υψηλάντη, γενικό διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα όπου ανέπτυξαν ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο για θέματα χρηματοδότησης έργων της ΔΕΥΑΡ. Πρόκειται για έργα πνοής που είναι αναγκαία και θα αναβαθμίσουν το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης για το νησί της Ρόδου.

Επιπλέον ο κ. Παππάς ζήτησε την υποστήριξη και την άμεση ένταξη για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» της μελέτης της Δ.Ε.Υ.Α. Καλύμνου για την « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ», με προϋπολογισμό 1.200.000,00€, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες ύδρευσης σε Κάλυμνο, Τέλενδο και Ψέριμο.

Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών αναγνώρισε την ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα και δεσμεύτηκε από την πλευρά του να προωθήσει την χρηματοδότηση τους αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ο Ιωάννης Παππάς ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για την εποικοδομητική συνάντηση και την αρωγή του στις ανάγκες των νησιών μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...