Ιωάννης Παππάς: Παράδοση του νέου ασθενοφόρου στο Κ.Υ Γενναδίου

Ιωάννης Παππάς: Παράδοση του νέου ασθενοφόρου στο Κ.Υ Γενναδίου

- Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, παρευρέθηκε σήμερα στην τελετή παράδοσης- παραλαβής του νέου ασθενοφόρου, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες του Πολυδύναμου Κέντρου Υγείας Γενναδίου.

Όπως επεσήμανε ο κύριος Παππάς, τον Ιούνιο του 2021, είχαν υποδεχτεί στο Κ.Υ Γενναδίου, τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς & Νήσων, κ. Χρήστο Ροϊλό, μαζί με τους κοινοτάρχες της Νότιας Ρόδου, και εκπροσώπους της περιφερειακής και της δημοτικής αρχής, όπου συζήτησαν και προσπάθησαν να βρεθούν άμεσες λύσεις για την ενίσχυση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.

Το Κέντρο Υγείας, αναβαθμίστηκε σε Πολυδύναμο, στελεχώθηκε με υγειονομικούς και καλύφθηκαν σημαντικές ανάγκες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νότιας Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής , ο Βουλευτής ανέφερε: "Σήμερα, έχουμε  τη χαρά να παραλαμβάνουμε το νέο ασθενοφόρο από τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Νήσων, το οποίο αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Ευγενίδη. Το ασθενοφόρο που επιχειρούσε στο Πολυδύναμο Κ.Υ Γενναδίου, αφού εκσυγχρονιστεί  ,θα μεταφερθεί στο Κ.Υ Έμπωνα, ώστε να καλυφθούν οι τοπικές ανάγκες".

Με τη σειρά του, ευχαρίστησε θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό, για την συνεχή και ουσιαστική ενίσχυση των νησιών μας καθώς και το Ίδρυμα Ευγενίδη για την σημαντική προσφορά του.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...