Ιωάννης Παππάς: Νέο σύγχρονο πλοίο για Κάσο-Καρπαθο

Ιωάννης Παππάς: Νέο σύγχρονο πλοίο για Κάσο-Καρπαθο.

 

Ήδη από τις καλοκαιρινές επισκέψεις που είχε πραγματοποιήσει στα νησιά ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους κατοίκους της Καρπάθου και της Κάσου πως η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή θα αναβαθμιστεί και το παλιό πλοίο θα αντικατασταθεί από γρήγορο και  σύγχρονο πλοίο. Η γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της  από 1η Απριλίου 2023.

Όπως τόνισε και ο Βουλευτής, η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού είναι η δικαίωση του αιτήματος όλων των κατοίκων της Κάσου και της Καρπάθου.

Με την δική μας συμβολή και την υλοποίηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας λύνεται άλλο ένα ζήτημα που χρόνιζε. Πιο συγκεκριμένα, η Ηρωική Νήσος Κάσος , έπειτα από πρωτοβουλία του κυρίου Παππά στον Υπουργό Ναυτιλίας, κ.Πλακιωτάκη,  έχει πλοίο με το δρομολόγια Κάσο-Κάρπαθο, Κρήτη, Σητεία και άλλο ένα με τη διαδρομή  Κάσο, Κάρπαθο, Χάλκη, Ρόδο.

Για ακόμα μία φορά η Ελληνική Κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου  Ναυτιλίας και  Νησιωτικής Πολιτικής, αφουγκράζεται τα αιτήματα του Δωδεκανησιακού λαού, δίνοντας συνεχώς λύσεις.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...