Ιωάννης Παππάς: Ενημέρωση πολιτών για την ανάρτηση των δασικών χαρτών - Το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αμυράς στη Ρόδο

Ιωάννης Παππάς: Ενημέρωση πολιτών για την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Παράταση 6 μηνών.

Η προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτηθέντα δασικού χάρτη θα παραταθεί για επιπλέον 6 μήνες από την λήξη τους, προκειμένου η δημόσια διοίκηση να διορθώσει τα σφάλματα που έχουν προκύψει από τους αναρτημένους χάρτες και να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις στο νόμο.

Επιπλέον τα τέλη των αντιρρήσεων θα μειωθούν κατά ποσοστό 50%.  Όσοι δε, από τους πολίτες έχουν ήδη υποβάλλει αντιρρήσεις θα επιστραφεί το ποσό που έχουν ήδη καταβάλλει.

 Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Αμυράς, θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες το νησί της Ρόδου για να συζητηθούν τα θέματα που έχουν προκύψει στα Δωδεκάνησα.

Οπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγάιου ο κ. Παππάς, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς θα βρίσκεται το Σαββατοκύρικαο στη Ρόδο.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...